Sold out η συναυλία του Yann Tiersen στο Ηρώδειο

Sold out η συναυλία του Yann Tiersen στο Ηρώδειο

Μέσα από μια χούφτα νότες που εκπέμπουν νοσταλγία, λαχτάρα και επιθυμίες, ο Γάλλος συνθέτης θα ξυπνήσει τα πιο βαθιά συναισθήματα του ελληνικού κοινού στις 13 Ιουλίοτ

«Δεν είμαι κλασικός συνθέτης. Δεν έχω κλασική μουσική παιδεία. Xώρος μου είναι τα στούντιο και η σκηνή». Πράγματι, ο Yann Tiersen δεν έχει τίποτα το “κλασικό”: oι μελωδίες του, μινιμαλιστικές, νοσταλγικές, αρκετές φορές μυσταγωγικές, κατακλύζονται από συναισθήματα και αποδίδουν τον ψυχικό και πνευματικό κόσμο του μαέστρου τους.

Ο μοναδικός συνθέτης της Amelie θα εμφανιστεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και ήδη, έναν μήνας μετάτην έναρξη της προπώλησης, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Αυτό αποτελεί και τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο καταξιωμένος Γάλλος συνθέτης και πολυοργανίστας έχει ριζώσει για τα καλά στις καρδιές του ελληνικού κοινού.

Ο πολύ- οργανίστας συνθέτης προσκαλεί το κοινό στο Ηρώδειο για μια απέριττα, μυσταγωγική βραδιά, τόσο οικεία όσο και «μυστική», όπως μία παράσταση μέσα σε ένα «παλιό μουσικό κουτί».

Το τελευταίο του project, Εusa, είναι μια εξερεύνηση των ήχων και της ατμόσφαιρας του μικρού νησιού στο οποίο ζει, της Ushant, απέναντι από τις ακτές της Βρετάνης, γραμμένων στο τόσο χαρακτηριστικό του πιάνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα