Spotify: Νέα λειτουργία προσφέρει υπότιτλους στα τραγούδια

Spotify: Νέα λειτουργία προσφέρει υπότιτλους στα τραγούδια
Spotify Pixabay

Το Spotify ανακοίνωσε πως όλοι οι χρήστες του έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν τους στίχους από τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Το Spotify λανσάρει μια νέα λειτουργία στην πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, να παρακολουθούν τους στίχους από τα αγαπημένα τους τραγούδια σε πραγματικό χρόνο.

Οι στίχοι, σύμφωνα με το usatoday, παρέχονται από το Musixmatch, το οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει στίχους για «πάνω από 8 εκατομμύρια» τίτλους. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium ακροατές.

Πώς μπορώ να δω τους στίχους στο Spotify;

Για οποιονδήποτε διαθέτει την εφαρμογή για κινητά, παίξτε οποιοδήποτε τραγούδι και κάντε κλικ στην καρτέλα “Αναπαραγωγή τώρα”. Όταν το τραγούδι εμφανιστεί στην οθόνη, σύρετε προς τα επάνω και θα εμφανιστούν οι στίχοι σε πραγματικό χρόνο.

Στους υπολογιστές κάνετε κλικ στο εικονίδιο του μικροφώνου που βρίσκεται στη γραμμή “Αναπαραγωγή τώρα” και, στη συνέχεια, θα εμφανιστούν οι στίχοι

Για την εφαρμογή SpotifyTV, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν κλικ στην καρτέλα “Αναπαραγωγή τώρα” και στη δεξιά γωνία θα υπάρχει ένα “κουμπί στίχων” όπου οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τους στίχους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα