Τέιλορ Σουίφτ, φάε τη σκόνη της Μαρίνας Σάττι 

Διαβάζεται σε 3'
Τέιλορ Σουίφτ, φάε τη σκόνη της Μαρίνας Σάττι 
Μαρίνα Σάττι Peggy Theodorogianni

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI”, με το τραγούδι να κερδίζει μεγαλύτερο έδαφος στα charts και τις λίστες με τα πιο viral τραγούδια.

Το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι αφού ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο και να “κονταροχτυπιέται” με τα “ιερά τέρατα” των charts.

Αφού μπήκε στη λίστα των 50 πιο viral τραγουδιών παγκοσμίως, το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζει την ανοδική του πορεία και όπως έκανε γνωστό η καλλιτέχνις με ανάρτησή της, βρίσκεται στη 18η θέση στα παγκόσμια charts Viral50 στο Spotify.

Η Μαρίνα Σάττι δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που “ενδιαφέρονται να ακούσουν αυτό που έχουμε να πούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο”, μιας και όπως σημείωσε, το “ZARI” είναι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο, με ζουρνά και τσιφτετέλι.

Αγαπημένοι μου. Το ZAΡΙ είναι ένα τραγούδι με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ, ένα τραγούδι με ζουρνά και τσιφτετέλι, είναι πλέον στο νούμερο 18 στα παγκόσμια charts του Viral 20! Νιώθω τεράστια συγκίνηση και τιμή! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται να ακούσουν αυτό που έχουμε να πούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο! Έχουμε να πούμε πράγματα ως νέοι Έλληνες και μας αναγνωρίζουν!!! Μας ακούνε και μας βλέπουν!!!!

Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και χωρίς εσάς δεν θα το καταφέρναμε όλο αυτό!!! Αισθάνομαι τόσο υπερήφανη και συγκινημένη αυτή τη στιγμή.

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Σας αγαπώ πολύ!“, έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Σημειώνεται πως τη στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο το “ZARI” βρίσκεται στη 17η θέση.

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη διάκριση για τη Μαρίνα Σάττι, αφού με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου EP της με τίτλο “P.O.P.“, το οποίο περιλαμβάνει στο σύνολο 7 τραγούδια, ανάμεσά τους το “ZARI“, αλλά και το “TUCUTUM“, κατάφερε να ξεπεράσει την Τέϊλορ Σουίφτ.

Όπως φαίνεται στην ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Μαρίνα Σάττι, το κομμάτι “MIXTAPE” είναι το τραγούδι με διάρκεια 10 λεπτών με την υψηλότερη κατάταξη στα Top Songs του Spotify στην Ελλάδα, περνώντας τη δεκάλεπτη version του “All Too Well” της Σουίφτ.

Επίσης, είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνις που καταλαμβάνει τις δύο πρώτες θέσεις στην κορυφή.

Το MIXTAPE είναι ένα τραγούδι από το οποίο πραγματικά περνάνε όλα, ακόμα και η συμμετοχή της Μαρίνας στη Eurovision.

Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop flop flop.

Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν“.

Ενώ πιο κάτω ακούμε “Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα“.

Oι ρυθμοί εδώ εναλλάσσονται διαρκώς, από λαϊκοί, σε ραπ και trap, ακόμη και σε ηλεκτρονικοί. Και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εστιάσει κάποιος στους στίχους αυτούς που από τη μία είναι εξομολογητικοί της Σάττι και από την άλλη περιγράφουν όλη την εμπειρία της στη Eurovision και από την άλλη αντικατοπτρίζουν πολλά στοιχεία από την κοινωνία που ζούμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα