Θανάσης Παπακωνσταντίνου για Τέμπη: Θα στηρίζω τέτοιες συναυλίες ακόμα και αν μείνει μια οικογένεια

Διαβάζεται σε 2'
Θανάσης Παπακωνσταντίνου για Τέμπη: Θα στηρίζω τέτοιες συναυλίες ακόμα και αν μείνει μια οικογένεια
Στιγμιότυπο από συναυλία του Θ.Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη το 2014 Papadakis Press

Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία για τα Τέμπη, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει για το εισιτήριο.

Ανάρτηση για τη μεγάλη συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο -η οποία προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και δημιούργησε διαφωνίες και διενέξεις από εκεί που κανείς δεν το περίμενε- έκανε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, έχει δώσει τον λόγο του στους συμπολίτες-συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί του εδώ και καιρό και του ζήτησαν να συμμετάσχει σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη.

«Θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού» επισημαίνει.

Θυμίζουμε ότι στην εκδήλωση έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φοίβος ΔεληβοριάςΚοινοί ΘνητοίΣωκράτης ΜάλαμαςΘανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου και υπάρχει εισιτήριο εισόδου 15 ευρώ, κάτι που όπως φαίνεται προκάλεσε αντιδράσεις από γονείς θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα