Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πώς θα δεις online το μουσικό του ντοκιμαντέρ ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πώς θα δεις online το μουσικό του ντοκιμαντέρ ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου INTIME

Το φυσικό κάλλος συναντά τα τραγούδια του Θανάση και το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο μουσικό ντοκιμαντέρ που έρχεται κοντά μας on demand.

Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης. Οι στίχοι και οι μουσικές του Θανάση συναντούν το φυσικό κάλλος και το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο μουσικό ντοκιμαντέρ, που έρχεται κοντά μας on demand – και όσοι το είδαμε ταξιδέψαμε σε μία μοναδική υπαίθρια συναυλία.

Μουσική, φύση, ποίηση. Οι παντοτινές αγάπες του Θανάση Παπακωνσταντίνου, συναντιούνται στο ντοκιμαντέρ ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ, γυρισμένο στις εκβολές του Πηνειού, στην κορυφή του Κίσσαβου και σε πανέμορφες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Μυστακίδης, Κωσταντής Πιστιόλης, Γιώργος Αγγελάκης και Γιάννης Λίταινας. Σκηνοθεσία, μοντάζ, διεύθυνση φωτογραφίας: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου. Ηχοληψία, μίξη, mastering: Μάκης Πελοπίδας Παραγωγή: Αχός.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου Από το ντοκιμαντέρ ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Κυριακής (02/4) τραγούδησε στην πλατεία Αριστοτέλους μαζί με τους: Φωτεινή Βελεσιώτου, Φοίβο Δεληβοριά, Δημήτρη Μυστακίδη, αλλά και τα μουσικά σχήματα “Πριγκιπέσσα” και “Χειμερινοί Κολυμβητές” για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.

ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ: Δείτε το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακωνσταντίνου

  • Από 9 Απριλίου έως 1 Μαΐου θα είναι διαθέσιμο με τη μορφή Video on demand από την estage (estage.gr)
  • Ώρα πρεμιέρας 14:00
  • Μέρος του εισιτηρίου θα δοθεί για την αποκατάσταση της φύσης στη Βόρεια Εύβοια, σε μη κρατικό φορέα.
  • Το ντοκιμαντέρ θα μπορείτε να δείτε εδώ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα