Θέλεις να γίνεις το 5ο μέλος των Metallica; Η μπάντα σου δίνει την ευκαιρία

Θέλεις να γίνεις το 5ο μέλος των Metallica; Η μπάντα σου δίνει την ευκαιρία
Οι Metallica Amy Harris/Invision/AP

Οι Metallica σε ρωτούν "Πότε άκουσες την μπάντα να τα σπάει για πρώτη φορά" και η απάντηση μπορεί να σε "βάλει" στο νέο ντοκιμαντέρ τους.

Πρόσκληση στους θαυμαστές τους έκαναν οι θρύλοι του metal, Metallica, για να συμμετάσχουν σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

Ακόμα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το ακριβές περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ, πάντως η μπάντα ξεκίνησε ήδη τη σφυγμομέτρηση του ενδιαφέροντος των θαυμαστών της να αποτελέσουν ζωντανούς πρωταγωνιστές.

Από ό,τι φαίνεται το ντοκιμαντέρ αφορά τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς του συγκροτήματος και θα πραγματεύεται το τι σημαίνει να είσαι το “5ο μέλος” των Metallica. Το συγκρότημα είχε από πάντα μία πολύ στενή σχέση με το κοινό του και έβλεπε όλους τους θαυμαστές σαν το “5ο μέλος” της μπάντας.

Οι φανς του συγκροτήματος μπορούν να εκφράσουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο casting για το ντοκιμαντέρ στη διεύθυνση metallicafandoc.castingcrane.com.

Ο James Hetfield των Metallica στο Global Citizen Festival το 2022. Evan Agostini/Invision/AP


Η φόρμα που μας καλούν να συμπληρώσουμε συμπεριλαμβάνει ερωτήσεις στις οποίες κάθε ορκισμένος θιασώτης των Metallica θα πρέπει να μπορεί να απαντήσει με τρόπους που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει.

Ποια ήταν η πρώτη φορά που άκουσες Metallica; Πότε άκουσες την μπάντα να “τα σπάει” για πρώτη φορά; Πόσο χρόνο πήρε στους γονείς σου να σε σταματήσουν;

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έκανες ενώ άκουγες Metallica; Μήπως είσαι χειρουργός και βγάζεις σπλήνες ακούγοντας το Enter Sandman στα ακουστικά σου;

Αντιστάθηκες σε έναν νταή στο σχολείο επειδή άκουσες το Black Album; Δώσε μας λεπτομέρειες” είναι μερικές από τις ερωτήσεις.

Οι Metallica ζητούν από όσους συμπληρώσουν τη φόρμα να αποστείλουν και ένα βίντεο 2-3 λεπτών με οτιδήποτε θέλουν να κοινοποιήσουν στο αγαπημένο τους συγκρότημα – και πραγματικά δεν τολμάμε να σκεφτούμε τι μπορεί να λάβουν!

Πες μας γιατί θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα ντοκιμαντέρ για τους πιο φανατικούς οπαδούς των Metallica και τι θα σήμαινε για σένα να είσαι το 5ο μέλος τους;

Επτά χρόνια μετά το άλμπουμ “Hardwired… to Self-Destruct” που κυκλοφόρησε μέσω της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας “Blackened Recordings”, οι Metallica επέστρεψαν με το 11ο άλμπουμ της καριέρας τους, με τίτλο “72 Seasons” σε παραγωγή Greg Fidelman, Hetfield και Ulrich.

Οι Metallica και η Trafalgar Releasing αποκάλυψαν πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για την επερχόμενη περιοδεία «Metallica: M72 World Tour Live From Arlington, TX – A Two Night Event», που περιλαμβάνει πλάνα που καταγράφηκαν σε όλη την ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος αυτό το καλοκαίρι.

Η μπάντα θα ξεκινήσει την περιοδεία της στην Αμερική από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο και θα “βάλει μπρος” το δεύτερο σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας τον Μάιο του 2024, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2024.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα