Το φιλί του Μόλντερ στη Σκάλι λίγο πριν την επιστροφή της θρυλικής σειράς X-Files

Το φιλί του Μόλντερ στη Σκάλι λίγο πριν την επιστροφή της θρυλικής σειράς X-Files

Η Τζίλιαν Άντερσον, γνωστή ως πράκτορας Σκάλι, συνόδευσε τον Ντέιβιντ Ντάτσοβνι, κοινώς Μόλντερ, στη σκηνή στο τραγούδι Helpless και το ντουέτο τους κατέληξε με ένα φιλί στο στόμα (pics + vid)

Η είδηση πως οι πράκτορες που εξιχνίαζαν παράξενες υποθέσεις με εξωγήινες παρεμβάσεις επιστρέφουν με μια ολοκαίνουρια σειρά μετά από χρόνια έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Εν όψει αυτής της επανένωσης, οι δύο πρωταγωνιστές των X-Files, συναντήθηκαν επί σκηνής σε μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης. Ο πολυπράγμων Ντάτσοβνι κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Hell or Highwater, το οποίο και παρουσίασε στο “The Cutting Room” της Νέας Υόρκης.

Ολοκληρώνοντας τη ζωντανή εμφάνισή του, ο καλλιτέχνης κάλεσε επί σκηνής τη συνάδελφό του στις παράξενες υποθέσεις του FBI για να τραγουδήσουν μαζί το Helpless του Neil Young. Εκτός, από την τηλεοπτική του συνάδελφο, στη σκηνή τον συνόδευσε και η τηλεοπτική του κόρη, Μαντλέν Μάρτιν από την πιο πρόσφατη σειρά Californication.

Όταν οι δύο… πράκτορες ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους, όπως μας έχει συνηθίσει ο Αμερικανός ηθοποιός, αγκάλιασε την Άντερσον και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε το βίντεο από τη βραδιά:

Πηγή: buzzfeed / Dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα