Το Ladonas River Party επιστρέφει – Μια γιορτή της φύσης και της μουσικής

Διαβάζεται σε 2'
Το Ladonas River Party επιστρέφει – Μια γιορτή της φύσης και της μουσικής

Το φεστιβάλ Ladonas River Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά στης Πηγές του Λάδωνα στα Λυκούρια Καλαβρύτων στις 13 Αυγούστου. Είσοδος ελεύθερη.

Το πολυαναμενόμενο Ladonas River Party θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου 2024, στις γραφικές Πηγές του Λάδωνα στη Λυκούρια, Καλάβρυτα.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις εκπληκτικές πηγές του Λάδωνα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τον γαλήνιο ποταμό, τη πλούσια φύση και τις αναζωογονητικές πηγές του.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή εμφάνιση από το δημοφιλές συγκρότημα Alcatrash και DJ sets από τους γνωστούς DJs Κωνσταντίνο Κρητικό, Ηλία Κάτση και Χρήστο Λάππα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμα σουβλάκια και ποικιλία από κοκτέιλ και ποτά, με την υποστήριξη των Krinos και Touls Beer ενώ διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες.

Τώρα στην τρίτη του χρονιά, το Ladonas River Party συνεχίζει να αναπτύσσεται, οδηγούμενο από το πάθος και την αφοσίωση των τοπικών εθελοντών του Συλλόγου Λυκουριωτών. Το φεστιβάλ έχει ως στόχο την προώθηση των εκπληκτικών Πηγών του Λάδωνα και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής σε επισκέπτες ερχόμενους από κοντά και μακριά.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται υπερήφανα από τα Krinos drinks και Touls Beer, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης: 

  • Ημερομηνία: 13 Αυγούστου 2024
  • Ώρα: 22:00
  • Τοποθεσία: Πηγές Λάδωνα, Λυκούρια, Καλάβρυτα
  • Επικοινωνία: Για κρατήσεις και ερωτήσεις, επισκεφθείτε το προφίλ μας στο Instagram @ladonasriverparty

 

default

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα