Το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” μόλις έγινε έντεχνη μπαλάντα – Ακούστε το

Διαβάζεται σε 2'
Το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” μόλις έγινε έντεχνη μπαλάντα – Ακούστε το

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους στο πρώτο single-προάγγελο ενός long play album που ετοιμάζουν.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους και διασκευάζουν το «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», τη επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή από το μακρινό 1990, σε μια ακουστική μπαλάντα για δύο με την κλασική κιθάρα και τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Το αποτέλεσμα πραγματικά εκπλήσσει, καθώς οι δύο καλλιτέχνες έχουν μεταμορφώσει το γνωστό ποπ τραγούδι που τραγούδησε με τη χαρακτηριστική της φωνή η Σοφία Αρβανίτη σε μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που δημιουργεί συναισθήματα νοσταλγίας μίας αλλοτινής εποχής. Εξίσου νοσταλγικό είναι και το βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι.

Στο δελτίο Τύπου του τραγουδιού διαβάζουμε: “Η μακρόχρονη φιλία των δύο ερμηνευτών και η συνύπαρξή τους σε ζωντανές εμφανίσεις έφερε αβίαστα την ιδέα για μια συλλογή από ντουέτα με τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια που μπορούν να ακουστούν διαφορετικά, αποκτώντας μια νέα ζωή.

Ανδριάνα και ο Γιώργης με τις ζεστές φωνές και την ερμηνεία τους και ο Δημήτρης Συλβέστρος με τη δημιουργία του βίντεο ξαναδιαβάζουν έναν pop στίχο των 90s με φόντο τα τωρινά, τραυματισμένα, καλοκαίρια μας. Τη διασκευή έκανε η Ανδριάνα Μπάμπαλη που παίζει και την κλασική κιθάρα, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άκης Κατσουπάκης. Βιολί και βιολοντσέλο έπαιξαν αντίστοιχα ο Arben Kadesa και ο Σταύρος Παργινός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα