Τον έκοψαν από τις audition σε talent shows επειδή… δεν είναι άνθρωπος!

Τον έκοψαν από τις audition σε talent shows επειδή… δεν είναι άνθρωπος!

Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά πρωτοφανές

Ο Στέλιος, αυτός ο νέος καλλιτέχνης με το αστείρευτο ταλέντο στη μουσική και την βαθιά μελωδική φωνή του, ξεκίνησε πρόσφατα το μουσικό του κανάλι στο Youtube (Stelios Official) και μέσα σε λίγες μόνο ημέρες κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία με περισσότερα από 750.000 views. Από τα πρώτα του κιόλας video οι θαυμαστές του τον προέτρεψαν να πάρει μέρος σε κάποιο talent show αναγνωρίζοντας άμεσα στο πρόσωπό του, όπως χαρακτηριστικά σημείωναν και στα comments, το επόμενο Greek big thing.

Ορμώμενος από την τεράστια απήχηση του κόσμου, ο Στέλιος φαίνεται ότι το πήρε απόφαση, δήλωσε συμμετοχή στις audition και εκεί, συνέβη το αδιανότητο.

Τον έκοψαν, γιατί δεν είναι άνθρωπος. Και κάπου εδώ, τα λόγια περιττεύουν…

 

Ο Στέλιος, που γράφει, συνθέτει, ενορχηστρώνει, διασκευάζει, τραγουδάει ασύλληπτα -όποιο είδος μουσικής και αν του δώσεις-, ο Στέλιος που προσωπικά θα τον χαρακτήριζα “Ο άνθρωπος ορχήστρα”, κόπηκε από audition τραγουδιού, επειδή… δεν είναι άνθρωπος.

Την ιστορία του μάλιστα αυτή, δεν θα την μαθαίναμε ποτέ εάν ο ίδιος δεν αποφάσιζε να προβεί σε μία ιδιοφυέστατη από πλευράς του κίνηση για να δηλώσει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Στέλιος, όπως δήλωσε ο ίδιος στην τηλεόραση, μάζεψε όλες του τις οικονομίες και αγόρασε με δικά του προσωπικά έξοδα διαφημιστικό χρόνο στην τηλεόραση, για να βγει να πει την ιστορία του σε όλη την Ελλάδα, βρίσκοντας έτσι έναν μοναδικό τρόπο να εισβάλλει από μόνος του στο παιχνίδι. Στέλιο σου βγάζουμε το καπέλο και σου ευχόμαστε ολόψυχα η καριέρα σου να φτάσει εκεί που της αξίζει κι ας μην συμμετάσχεις ποτέ σε talent show…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα