Βίντεο: Ο Κουρκούλης γονατιστός στην πίστα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Βίντεο: Ο Κουρκούλης γονατιστός στην πίστα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ο Νίκος Κουρκούλης ως ένδειξη σεβασμού, ζήτησε από το κοινό να κάνει ενός λεπτού σιγή για να τιμήσει τα θύματα της Γενοκτονίας (Vid)

Πρεμιέρα έκαναν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, με τον δεύτερο να αφιερώνει ένα τραγούδι στον Πόντο, απ’ όπου και κατάγεται, με αφορμή την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία.

Ο τραγουδιστής ζήτησε από τους θαμώνες να τηρήσουν “μισό λεπτό σιγή” προς τιμή των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. Αμέσως μετά ο Νίκος Κουρκούλης, με την συνοδεία λύρας τραγούδησε ποντιακά και στην σκηνή εμφανίστηκαν δυο άντρες με την παραδοσιακή στολή, καθώς και μια γυναίκα που κρατούσε μια εικόνα της Παναγίας ανά χείρας.

Συγκεκριμένα, με τη συνοδεία του Χρήστου Κεμανετζίδη στα πλήκτρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε το “Αναστορώ τα παλαιά” προτού συνεχίσει το πρόγραμμά του.

“Ο Πόντος δεν πεθαίνει, ζει μέσα απο εμάς”, ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.

Το παραπάνω περιστατικό πάντως δίχασε το κοινό, με πολλούς να σπεύδουν να συγχαρούν τον τραγουδιστή για την κίνηση του, και με άλλους να αναφέρουν πως ο χώρος δεν ταίριαζε για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Βίντεο: seleo.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα