Βίντεο: Ο Kurt Cobain νόμιζε πως είναι ομοφυλόφιλος

Βίντεο: Ο Kurt Cobain νόμιζε πως είναι ομοφυλόφιλος

Σε αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει σε δημοσιογράφο τον Ιούλιο του 1993 με θέμα την ανθρώπινη ταυτότητα, ο τραγουδιστής των Nirvana εξομολογείται ότι ίσως ήταν ομοφυλόφιλος (Vid+Pic)

Ήταν το Ιούλιο του 1993 όταν ο Kurt Cobain, θρυλικός frontman των Nirvana, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει στον μουσικό δημοσιογράφο Jon Savage στη Νέα Υόρκη ότι μικρός πίστευε πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Στη συνέντευξη ακούγεται να  περιγράφει το πόσο διαφορετικός και «εξωγήινος» ένιωθε στο γυμνάσιο. Εκείνη τι στιγμή ο Savage τον ρώτησε ευθέως αν αντιμετώπιζε προβλήματα με άλλα παιδιά και αν τον θεωρούσαν gay.

“Ναι, ναι. Ακόμη κι εγώ νόμιζα ότι ήμουν gay”, απάντησε προσθέτοντας  “Θεωρούσα ότι μπορεί να ήταν η λύση στο πρόβλημά μου. Παρόλο που δεν πειραματίστηκα ποτέ, είχα ένα φίλο gay, αλλά η μητέρα μου μου απαγόρευσε να κάνουμε παρέα γιατί είναι ομοφοβική. Ήταν ολέθριο γιατί επιτέλους είχα βρει ένα αγόρι που το αγκάλιζα και ήταν στοργικό και μιλούσαμε για πολλά πράγματα. Και ξαφνικά δεν μπορούσαν κάνω πια παρέα μαζί του”.

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Cobain μίλησε για την σεξουαλικότητά του. Το 1993 είχε δώσει άλλη μια συνέντευξη στο Advocate και συζήτησε για το πώς είναι ομοφυλόφιλος στο πνεύμα και πιθανώς αμφισεξουαλικός.

Πηγή: Huffington Post

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα