X-factor: Η 25χρονη που συγκίνησε την Τάμτα και το ‘κόλλημα’ του Μαζωνάκη

X-factor: Η 25χρονη που συγκίνησε την Τάμτα και το ‘κόλλημα’ του Μαζωνάκη

Η νεαρή Μαριάνα Γεωργιάδου που "κέρδισε" την κριτική επιτροπή και κατάφερε να συγκινήσει την Τάμτα με τον τρόπο που τραγούδησε, και μια διαγωνιζόμενη που έκανε τον Γ. Μαζωνάκη να "κολλήσει" (Vid)

Μια Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Γεωργία και μητέρα δύο παιδιών, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

Η 25χρονη Μαριάνα Γεωργιάδου άφησε άφωνους τους κριτές και συγκίνησε περισσότερο την Τάμτα που έχει και εκείνη καταγωγή από τη Γεωργία.

“Ενώ είπες ένα ελληνικό κομμάτι, το έκανες με τρόπο που μου θύμισε τη Γεωργία. Άκουσα μια “γεωργιανή” χροιά στον ευγενικό τρόπο που είπες το τραγούδι αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Πολύ καλές κριτικές απέσπασε επίσης και η νεαρή Ηρώ Ρούντολφ. Ο Μπάμπης Στόκας είπε χαρακτηριστικά πως η ερμηνεία ήταν τόσο καλή που θα μπορούσε “να ηχογραφηθεί επί τόπου”, ενώ ο Γ. Μαζωνάκης εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση της. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του στο τέλος των πλάνων του παρακάτω βίντεο.

Οι τηλεθεάσεις

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η χθεσινή μάχη της τηλεθέασης ήταν σκληρή, κάθως περιελάμβανε και το διπλό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, “Παραμύθι αλλιώς”, που έκανε χθες πρεμιέρα.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

X Factor 18,1%

Παραμύθι…αλλιώς 17,1%

So you think you can dance 16,7%

MasterChef 11,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

X Factor 21,7%

Παραμύθι… αλλιώς 20,9%

So you think you can dance 15,1%

MasterChef 14,1%

Βίντεο: The X Factor Greece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα