Χάος στη σκηνή των Jane’s Addiction – Ο τραγουδιστής γρονθοκόπησε τον κιθαρίστα

Διαβάζεται σε 2'
Χάος στη σκηνή των Jane’s Addiction – Ο τραγουδιστής γρονθοκόπησε τον κιθαρίστα

Δεν πήγε και πολύ καλά το reunion των Jane’s Addiction, με τον Perry Farrel να βρίσκεται εκτός εαυτού και να επιτίθεται στον Dave Navarro μπροστά στο κοινό. Σκηνές χάους και διακοπή της συναυλίας.

Επανενώθηκαν μετά από καιρό, κάνουν την πρώτη τους περιοδεία με original σύνθεση μετά από 14 χρόνια, ενώ όλοι μαζί, μία παρέα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν και νέο single.

Ως εδώ καλά…

Όπως καλά ήταν όλα και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ για τους Jane’s Addiction και το κοινό που τους παρακολουθούσε live στη Βοστώνη, όταν στη σκηνή ξέσπασε -κυριολεκτικά από το πουθενά- χάος.

Την ώρα που το συγκρότημα έπαιζε το “Ocean Size”, ο τραγουδιστής Perry Farrell επιτέθηκε στον κιθαρίστα Dave Navarro. Ο τελευταίος, είχε επιστρέφει πρόσφατα στην μπάντα μετά από ένα διάστημα αποχής, αλλά εκείνη την ώρα έβλεπε ένα μέλος της, σε έξαλλη κατάσταση να του ορμά.

Με την κιθάρα στα χέρια και με ένα βλέμμα έκπληξης στο πρόσωπό του, προσπάθησε να συγκρατήσει και να τον απωθήσει. Ο Perry Farrell, όμως, απάντησε με γροθιά, η κατάσταση ξέφυγε, μέλη της μπάντας μπήκαν στη σκηνή για να τον ηρεμήσουν, αλλά ο τραγουδιστής με το προσωνύμιο “Νονός της Εναλλακτικής Μουσικής” έμοιαζε με ταύρο εν υαλοπωλείο.

Κάπως έτσι η συναυλία διακόπηκε, με το υπόλοιπο setlist να μένει στο συρτάρι…

Ιδού και το βίντεο:

Να σημειωθεί πάντως πως, όταν ο Farrell έφυγε από τη σκηνή, το υπόλοιπο συγκρότημα – συμπεριλαμβανομένου του Navarro – επέστρεψε, όχι για να τραγουδήσει, αλλά τουλάχιστον για να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει το κοινό που – παραδόξως- επευφημούσε.

Τα μέλη του συγκροτήματος πάντως αγκαλιάστηκαν και έκαναν το σήμα της ειρήνης. Αυτό βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό για τους φανς του συγκροτήματος που περιμένουν στους επόμενους σταθμούς της περιοδείας τους.

Στα social media στήθηκε… πάρτι, με αρκετούς να πλέκουν ήδη τα πρώτα σενάρια για διάλυση του συγκροτήματος και άλλους να προσθέτουν λίγη δόση χιούμορ, σχολιάζοντας πως “πρόλαβαν τους OASIS”.

Πάντως, αρκετοί ανέφεραν ότι η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από ώρα, αφού όπως έγραψαν, είχαν προηγηθεί και άλλα μικροεπεισόδια μεταξύ των δύο μελών της μπάντας κατά τη διάρκεια του live.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα