Yuja Wang-Λεωνίδας Καβάκος: Δύο σούπερ σταρ σε ένα μαγικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο

Yuja Wang-Λεωνίδας Καβάκος: Δύο σούπερ σταρ σε ένα μαγικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο
Η Yuja Wang και ο Λεωνίδας Καβάκος Wang ©JuliaWesely- Kavakos ©Sony

Η χαρισματική κινέζα πιανίστα με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και ο διάσημος Έλληνας βιρτουόζος του βιολιού, σε μια μουσική συνάντηση κορυφής, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. 

Δύο σούπερ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, η Yuja Wang και ο Λεωνίδας Καβάκος, σε ένα μαγικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τρεις από τις ωραιότερες σονάτες του παγκόσμιου ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο. Η χαρισματική κινέζα πιανίστα με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και ο διάσημος Έλληνας βιρτουόζος του βιολιού, σε μια μουσική συνάντηση κορυφής, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Στο πρόγραμμά τους, οι Σονάτες για βιολί και πιάνο αρ. 1 του Johannes Brahms και αρ. 2 του Robert Schumann καθώς και η μοναδική Σονάτα για βιολί και πιάνο που έγραψε ο Leoš Janáček.

Η προπώληση έχει αρχίσει/Τιμές εισιτηρίων: 13 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 19 € ● 30 € ● 42 € ● 52 € ● 62 € ● 70 €/Διάρκεια: 105 λεπτά περίπου (με διάλειμμα)/ Eισιτήρια: 210 72 82 333 ● megaron.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα