Yung Filly: Ο γνωστός ράπερ και YouTuber κατηγορείται για βιασμό

Διαβάζεται σε 2'
Yung Filly
Yung Filly PRINTSCREEN/YOUTUBE

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται ο γνωστός ράπερ και YouTuber, Yung Filly. Συνελήφθη στην Αυστραλία, όπου και φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα.

Για βιασμό κατηγορείται ο δημοφιλής Βρετανός ράπερ και influencer, Yung Filly.

Ο 29χρονος συνελήφθη στην πόλη Μπρίσμπεϊν την περασμένη Τρίτη (08/10) και μία μέρα αργότερα μεταφέρθηκε στο Περθ, προκειμένου να εμφανιστεί στο δικαστήριο, όπου και του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και εγκρίθηκε η εγγύησή του.

Ο Andres Felipe Valencia Barrientos, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έγινε ευρέως γνωστός στο διαδίκτου με τα βίντεο του στο YouTube. Στην πορεία, ξεκίνησε μία επιτυχημένη καριέρα τόσο στο χώρο της μουσικής, όσο και της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια είχε παρουσιάσει εκπομπές για το BBC 3 και είχε εμφανιστεί σε εκπομπές του ITV και του Channel 4. Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στο Spotify, όπου μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

Η λίστα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει είναι μεγάλη, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική διείσδυση χωρίς συναίνεση, τρεις κατηγορίες για επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη και μία κατηγορία για παρεμπόδιση της κανονικής αναπνοής ή κυκλοφορίας ενός ατόμου με την άσκηση πίεσης στο λαιμό του.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Filly επέστρεψε στο ξενοδοχείο του μετά από εμφάνιση του σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Περθ, συνοδευόμενος από μία κοπέλα μεταξύ 20 και 30 ετών.

Χωρίς να υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο Βρετανός ράπερ αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 19 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την Αυστραλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα