Νίκος Κυριακίδης: Πέθανε ο Νιόνιος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Κυριακίδης: Πέθανε ο Νιόνιος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”
PRINTSCREEN/YOUTUBE

Σε ηλικία μόλις 54 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο ηθοποιός, Νίκος Κυριακίδης.

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” όπου ενσάρκωσε το ρόλο του “Νιόνιου”.

Την είδηση θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτησής του στο Facebook, στην οποία έγραψε τα εξής: “Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη! Καλό ταξίδι Νίκο…”.

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε παίξει σε αρκετά επεισόδια της σειράς, υποδυόμενος τον “Νιόνιο τον Speed” που ήταν, υποτίθεται, ατζέντης και είχε προχωρήσει σε πολλές απάτες σε βάρος των πρωταγωνιστριών.

Πιο χαρακτηριστικά επεισόδια ήταν τα εξής: το 36 με τίτλο “Το ροκ και το πουρόκ”, όπου έφτιαξε το συγκρότημα “Πατ Κιουτ” με τις Ελένη Βλαχάκη, Πέγκυ Καρρά και Ματίνα Μανταρινάκη, και το 48 με τίτλο “Viva Mexico”, που είχε βάλει τις πρωταγωνίστριες να παίξουν σε μεξικάνικο σίριαλ.

Δείτε τα δύο επεισόδια με τον “Νιόνιο” στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα