O Ρόμπερτ Ντάουνι Jr δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά στα 6 – Του τα έδωσε ο πατέρας του

O Ρόμπερτ Ντάουνι Jr δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά στα 6 – Του τα έδωσε ο πατέρας του
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr με τον πατέρα του -την εποχή που πάλευε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Νetflix

O Ρόμπερτ Ντάουνι Jr ήθελε να καταλάβει τον πατέρα του, Ρόμπερτ Sr. Πρόλαβε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, όσο ζούσε ακόμα. Ήταν η θεραπεία του από όσα τον βασάνιζαν από παιδί.

Ο Robert Downey Jr είχε την ιδέα να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του, Robert Downey Sr, γιατί “ποτέ δεν ξέρουμε πόσο χρόνο έχουμε ο ένας με τον άλλον”.

Ένας λόγος παραπάνω ήταν πως ο πρώην σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν στα τελευταία στάδια του Πάρκινσον.

Πέθανε πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Ο σταρ του Ηοllywood είχε ως απωθημένο να καταλάβει τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο. Θέλησε λοιπόν, να καλύψει αυτό το κενό, μέσω του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Sr”. που θα βρεις στο Netflix.

Στην ερώτηση προς τον πρεσβύτερο αν έχει καταλάβει τον γιο του, απαντά “δεν θα τον μάθω ποτέ”.

Robert Downey Sr. “Για τι θες να μιλήσουμε;”

Robert Downey Jr. Για όλα

Robert Downey Sr. “Οh boy”

Robert Downey Jr. Δεν γίνεται να λείπει από την κουβέντα η επίδραση που είχε σε εμένα η μαριχουάνα που μου έδωσες να δοκιμάσω όταν ήμουν 6.

Robert Downey Sr. “Θα λάτρευα να μην την κάναμε αυτήν τη συζήτηση”.

Ο εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιόν στον κόσμο, είχε περάσει από το Γολγοθά των ναρκωτικών και του αλκοόλ τη δεκαετία του ’90, όταν έγινε διάσημος σε όλον τον κόσμο.

Το 1996, σε έλεγχο της αστυνομίας όταν παραβίασε το όριο ταχύτητας, βρέθηκαν διάφορες ουσίες στο αυτοκίνητο του, μαζί με ένα όπλο. Ήταν μια από τις πολλές συλλήψεις του, πριν αποφασίσει να μπει σε κέντρο αποκατάστασης και να μείνει εκεί -είχε αποδράσει δυο φορές.

Όσο προχωράει το ντοκιμαντέρ, μαθαίνουμε πως και ο Robert Sr αντιμετώπιζε για μια 15ετια πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Όταν ο γιος του ήταν 6 χρόνων, του έδωσε να δοκιμάσει ναρκωτικά.

“Καθόμασταν όλοι μαζί, καπνίζαμε μαριχουάνα και παίζαμε πόκερ. Ο Robert με κοιτούσε κάπως περίεργα -πάντα παρατηρούσε τους πάντες. Τον ‘τσάκωσα’ να προσπαθεί να πιει κρασί. Του είπα να δοκιμάσει λίγη μαριχουάνα, αντί για αλκοόλ. Ξαφνικά κατάλαβα ότι είχα κάνει ένα τρομερό, ηλίθιο λάθος. Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου

Πολλοί από εμάς κάναμε διάφορα και πιστεύαμε ότι θα ήταν υποκριτικό να μην συμμετέχουν τα παιδιά μας σε αυτά. Οπότε σκεφτήκαμε ότι ήταν χαριτωμένο να τα αφήσουμε να καπνίζουν. Ήταν μια ηλίθια κίνηση από μέρους μας”.

Αν κάτι τον είχε βοηθήσει να απαλλαγεί από τις τύψεις, ήταν πως ο γιος του του είπε πολλά χρόνια μετά ότι δεν νιώθει ως θύμα και πως δεν κατηγορεί κανέναν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα