Οι 9 τελευταίες βραδιές στο φεστιβάλ Κολωνού

Οι 9 τελευταίες βραδιές στο φεστιβάλ Κολωνού
Συναυλία της Ελένης Βιτάλη στις 24 Σεπτεμβρίου στον Κολωνό ΤΜ

Με τρεις θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες δημοφιλών τραγουδιστών, και τα έσοδα πάντα υπέρ των πυρόπληκτων, ολοκληρώνεται το φετινό πρόγραμμα των δημοτικών εκδηλώσεων.

Κορυφώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου, με μια σειρά εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών το Φεστιβάλ Κολωνού, που πλέον αποτελεί θεσμό στη φθινοπωρινή διασκέδαση στην Αθήνα, συνδέοντας μία ιστορική γειτονιά της πόλης με την πολιτιστική ατζέντα κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησαν οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη χώρα μας, θα διαθέσει τα έσοδα του Φεστιβάλ Κολωνού για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών. Ταυτόχρονα, το φεστιβάλ προσφέρει ακόμη μια φορά ποιότητα ζωής στην γειτονιά γύρω από τον ιστορικό λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων από 20.09 έως 28.09:

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, θεατρική παράσταση 21:00 Το καινούργιο έργο του Ανδρέα Φλουράκη «Μια χώρα δυο αιώνες» σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη μιλάει με μαύρο χιούμορ για το πώς οι σημερινοί Έλληνες διαχειρίζονται τη νεότερη ιστορία τους αλλά και για το πώς την δημιουργούν. Παίζουν: Ράνια Σχίζα, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Χάνου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αμαλία Νίνου και Άρης Μπαταγιάννης. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς στις 21 Σεπτεμβρίου ΜΝ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, συναυλία 21:00 Η γνωστή ρεμπέτισσα Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς ενώνουν δυνάμεις. Εισιτήρια 5€, μειωμένο 3€.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, συναυλία 21:00 Η ανερχόμενη Έλενα Τσαγκρινού –εκπροσώπησε την Κύπρο στην φετινή Γιουροβίζιον με το “El Diablo”– μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, θεατρική παράσταση, 21:00
Ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωταγωνιστεί στο έργο «Κωστής Παλαμάς – Οι μούσες που αγάπησα», που συνδυάζει κείμενο της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και μελοποιημένη ποίηση του Παλαμά από τον Σάκη Παπαδημητρίου, ενώ υπογράφει και την σκηνοθεσία. Παίζουν οι Αγγελική Πέτκου, Ευγενία Λιάκου, και οι μουσικοί Ιώ Κυριακίδου, Αριέτα Σαϊτά, Στέλλα Τέμπρελη, Βικτώρια Κυριακίδου και Έλενα Λεώνη. Τραγούδι η Έλενα Λεώνη. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Σκηνή από την παράσταση "Κωστής Παλαμάς - Οι μούσες που αγάπησα" ΤΡ


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, συναυλία, 21:00 Η κορυφαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη επί σκηνής. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, συναυλία, 21:00
Στον απόηχο της θριαμβευτικής συναυλίας στο Ηρώδειο για τα 50 του χρόνια στο τραγούδι, ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει, όπως πάντα, μοναδικά. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, συναυλία, 21:00 Συναυλία «Μαζί με τον Στράτο» με απαρτία των αδελφών Διονυσίου: Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής. Μαζί τους, η Αγνή Καλουμένου. Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Από αριστερά, Διαμαντής, Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου Panos Giannakopoulos

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, συναυλία, 21:00 Ο δημοφιλής Κώστας Μακεδόνας στο πρόγραμμα «Βγαίνω Live». Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, θεατρική παράσταση, 21:00
Στις “Βάκχες” του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη ο Διόνυσος, ο γνωστός αγαθός θεός του κρασιού, της μέθης και του θεάτρου, «ενδύεται» το αρχέγονο, αινιγματικό και σκοτεινό του πρόσωπο. Παίζουν Άκης Σακελλαρίου (Διόνυσος), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Πενθέας), Κωνσταντίνα Τάκαλου (Αγαύη), Ιωάννα Παππά (Τειρεσίας), Δημήτρης Πετρόπουλος (Κάδμος), Κωνσταντίνος Ασπιώτης (Αγγελιοφόρος). Εισιτήρια 10€, μειωμένο 5€.

Πληροφορίες: Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως. Προπώληση εισιτηρίων εδώ, και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο θέατρο, εφόσον υπάρχουν. Περισσότερα στα 210-5284800, 210-5284854.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα