Οι πρωταγωνιστές του “The Bear” αποκαλύπτουν ποια φαγητά απεχθάνονται 

Διαβάζεται σε 2'
The Bear
The Bear FX/Disney+

Μπορεί να μεγαλουργούν στην κουζίνα του “The Bear” όμως στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αρκετές παραξενιές.

Η σειρά “The Bear” επέστρεψε στη μικρή οθόνη με την 3η σεζόν της και μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες προβολής της έφτασε τα 5,4 εκατομμύρια προβολές, σηματοδοτώντας όχι μόνο την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ για πρεμιέρα σειράς FX στο Hulu, αλλά και την πρεμιέρα σεζόν με την μεγαλύτερη τηλεθέαση για οποιαδήποτε scripted σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Η 3η σεζόν, η οποία έρχεται τον Ιούλιο στο Disney+ ακολουθεί τον Carmy (Jeremy Allen White), τη Sydney (Ayo Edebiri), τον Richie (Ebon Moss-Bachrach) και το υπόλοιπο προσωπικό του “The Bear”, καθώς περνούν τις πρώτες ημέρες μετά το άνοιγμα του εστιατορίου, το οποίο από βρώμικο σαντουϊτσάδικο έχει μετατραπεί σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας. Παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή.

The Bear: Δείτε το trailer της 3ης σεζόν

Σε ένα απολαυστικό βίντεο του BBC, οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι για τις ανάγκες της σειράς μεγαλουργούν στις κουζίνες του “The Bear”, δημιουργώντας ευφάνταστα και άκρως δημιουργικά πιάτα, αποκαλύπτουν ποια φαγητά δεν αντέχουν στην πραγματική του ζωή.

Πρώτος ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ αποκαλύπτει πως δεν του αρέσει η ντομάτα στο μπέργκερ ή στο σάντουιτς με γαλοπούλα, εξηγώντας πως “είναι κάτι στη σύνθεση. Δεν ταιριάζει στο μπέργκερ, το οποίο θέλω να είναι απλό, όπως μαρούλι και τυρί. Ούτε καν κρεμμύδι. Πολύ απλό, σαν ένα ψητό τυρί με μπιφτέκι burger”.

Με τη σειρά της, η Άμπι Έλιοτ η οποία υποδύεται τη Νάταλι “Sugar” Μπερζάτο στη σειρά αποκάλυψε πως δεν της αρέσει καθόλου η τονοσαλάτα, ενώ ο pastry chef στη σειρά “Μάρκους”, κατά κόσμον Λάιονελ Μπόις δήλωσε πως ο ίδιος σιχαίνεται το αβοκάντο.

Η ηθοποιός Άϊο Εντεμπίρι συμφώνησε για το αβοκάντο, λόγω όμως αλλεργίας και πρόσθεσε στη λίστα με τα φαγητά που μισεί την κανέλλα, κάτι που όπως είπε, είναι τραγικό καθώς είναι γεννημένη τον Οκτώβριο και άρα το συγκεκριμένο μπαχαρικό ταιριάζει με τους φθινοπωρινούς μήνες.

Η τηλεοπτική “Τίνα”, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Λίζα Κολόν-Ζάγιας, αποκάλυψε τέλος πως μισεί τις ελιές, με τη “Σίντνει” να συμφωνεί μαζί της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα