Peaky Blinders: Στο Netflix η ταινία με τον Κίλιαν Μέρφι – Η πρώτη φωτογραφία του σεναρίου

Διαβάζεται σε 3'
Peaky Blinders
Peaky Blinders Robert Viglasky/Netflix

Ο Thomas Shelby επιστρέφει για τη νέα ταινία “Peaky Blinders” με τον Cillian Murphy να αναλαμβάνει εκτός των άλλων και ρόλο παραγωγού στο σίκουελ της ταινίας, σε σενάριο του δημιουργού της σειράς Steven Knight.

Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν είχε τελειώσει μαζί μου…“. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του στην κινηματογραφική εκδοχή των “Peaky Blinders“.

Η είδηση πως ο Κίλιαν Μέρφι θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του γκάνγκστερ είχε γίνει ήδη γνωστή με τον ίδιο μάλιστα να δίνει μία επική απάντηση σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε ως Thomas Shelby στο “Peaky Blinders”.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Desert Island Discs” του BBC Radio 4, ο αγαπημένος ηθοποιός που αποθεώθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία “Oppenheimer”, αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Shelby, στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία για να ειπωθεί και αν ο Stephen Knight παραδώσει ένα σενάριο – όπως ξέρω ότι μπορεί -, τότε θα είμαι εκεί”, είπε ο Murphy. “Εννοώ, αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τον 50χρονο Tommy Shelby, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε“, δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Και έτσι έγινε.

Το σενάριο με την υπογραφή Steven Knight παραδόθηκε και το Netflix με μία ανάρτησή του στους λογαριασμούς στα social media μοίρασε χαρά και ανυπομονησία στους θαυμαστές της σειράς, αφού επιβεβαίωσε πως η ταινία “Peaky Blinders” έρχεται μέσα από τη streaming πλατφόρμα.

“Αυτό είναι για τους fans”, δήλωσε ο Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος θα είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας. “Φαίνεται ότι ο Τόμι Σέλμπι δεν είχε τελειώσει μαζί μου”, σχολίασε επίσης ο Μέρφι, ο οποίος δήλωσε πως “είναι πολύ ευχάριστο να συνεργάζομαι ξανά με τον Steven Knight και τον Tom Harper για την κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders”.

Ο σεναριογράφος υποσχέθηκε ότι η ταινία θα είναι “χωρίς φραγμούς” και ένα “εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία του Peaky Blinders”, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι “πραγματικά ενθουσιασμένος” με το γεγονός ότι η ταινία, η οποία θα αρχίσει να παράγεται αργότερα φέτος, γίνεται πραγματικότητα.

“Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το ‘Peaky Blinders’ πριν από 10 χρόνια, δεν ξέραμε τι θα γινόταν η σειρά, αλλά ξέραμε ότι υπήρχε κάτι στην αλχημεία του καστ και του σεναρίου που ήταν εκρηκτικό. Το ‘Peaky’ ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια – και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να ξανασυναντιόμαστε με τον Στίβεν και τον Κίλιαν για να φέρουμε την ταινία στο κοινό όλου του κόσμου στο Netflix”, πρόσθεσε με τη σειρά του ο σκηνοθέτης Τομ Χάρπερ.

Η συνέχεια του έπους, που διαδραματίζεται στους άνομους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τη δεκαετία του 1900, έχει γραφτεί από τον δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάϊτ, ο οποίος θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τους Μέρφι, Καρύν Μάνταμπαχ και Γκάι Χέλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα