Raquel Welch: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του sex symbol των 60s

Raquel Welch: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του sex symbol των 60s
Η ηθοποιός Raquel Welch Jordan Strauss/Invision/AP

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής Αμερικανίδας ηθοποιού και sex symbol της δεκαετίας του '60, Raquel Welch, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Η Raquel Welch, η Αμερικανίδα ηθοποιός και sex symbol της δεκαετίας του ’60 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ίδια κατέληξε μετά από σύντομη ασθένεια.

Ωστόσο, η πραγματική αιτία του θανάτου της έγινε γνωστή σήμερα, με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία να αναφέρουν πως η ίδια υπέστη καρδιακή ανακοπή όταν πέθανε.

Η δύο φορές υποψήφια για Χρυσές Σφαίρες πάλευε επίσης με το Αλτσχάιμερ τη στιγμή του θανάτου της, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της Welch, που έλαβε το TMZ. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, που ήταν 82 ετών, δεν είχε ποτέ προηγουμένως αποκαλύψει τη διάγνωσή της με Αλτσχάιμερ στο κοινό.

Η ηθοποιός Raquel Welch David Handschuh, File/AP Photo


Η Welch απέκτησε διεθνή φήμη από τους διαδοχικούς ρόλους της στις ταινίες “Fantastic Voyage” και “One Million Years B.C.” το 1966.

Η ηθοποιός Raquel Welch Reed Saxon/AP Photo

Η καριέρα της Welch στη μεγάλη οθόνη τής χάρισε μία Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Ταινία – Κωμωδία ή Μιούζικαλ για τον ρόλο της στο “The Three Musketeers” του 1974 ως Constance de Bonacieux.

Ανακηρύχθηκε μία από τις “100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου” σε ένα τεύχος του περιοδικού Empire το 1995, και κατατάχθηκε στην 3η θέση των “100 πιο σέξι σταρ του 20ού αιώνα” του Playboy.

Η ηθοποιός Raquel Welch Bob Dear/AP Photo

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα