TEDxAthens 2017: Το Athens Tech College προσφέρει μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 13 Μαΐου

TEDxAthens 2017: Το Athens Tech College προσφέρει μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 13 Μαΐου

Χορηγός του TEDxAthens 2017 το Athens Tech College. Μπείτε στον διαγωνισμό και δηλώστε συμμετοχή, για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για το Συνέδριο, το Σάββατο 13 Μαΐου

Το πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού και τεχνολογίας TEDxAthens επιστρέφει φέτος, με χορηγό το Athens Tech College, που προσφέρει σε έναν τυχερό, μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 13 Μαΐου. Μπείτε στον διαγωνισμό και δηλώστε συμμετοχή!

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, μπείτε στη σελίδα του Athens Tech στο Facebook, κάντε like και στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, με την ένδειξη #TEDxAth στο [email protected]. O νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά μέσω e-mail.

Ένα πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού και τεχνολογίας

Με κεντρικό θέμα του φετινού TEDxAthens τα όρια/edge, οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό, μέσα από τις ιστορίες και τις διαδρομές τους, τη δική τους πορεία αναζήτησης, μέσα στα όρια του προσωπικού τους αγνώστου.

Η φετινή εκδήλωση εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού κ τεχνολογίας. Ειδικότερα, παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν activations, workshops, performances σε 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΚΠΙΣΝ: Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου θα αποτελεί το βασικό χώρο του συνεδρίου, στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) ο οποίος θα λειτουργήσει ως η δεύτερη Edge σκηνή και στο TEDxAthens Lab, έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για workshops και δημιουργικές συζητήσεις μεταξύ ομιλητών και συνέδρων στο Donors Lounge της ΕΛΣ.

Παράλληλα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα, να απολαύσουν μια ιδιαίτερα γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να συμμετέχουν στο βραδινό πάρτι μετά το τέλος του προγράμματος.

Το Athens Tech College

Το Athens Tech College είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα  και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

Χάρη στην  συνδυασμένη εμπειρία 45 και πλέον ετών των τριών πρωτοπόρων δημιουργών του (BCA College, Intracom Holdings και 24MEDIA Group), είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 10 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στην επιστήμη των υπολογιστών που προσφέρει το Athens Tech College:

  • BSc (Hons) in Computer Science
  • MSc in Management of Business, Innovation & Technology (MBIT)
  • MSc in Advanced Software Engineering –WEB and Mobile
  • MSc in Advanced Software Engineering –Data Analytics
  • MSc in Advanced Software Engineering –Security
  • MSc in Advanced Software Engineering – Telecommunications

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα