Κόντρα στον καιρό και τον κορονοϊό: 24 θεατρικές πρεμιέρες “ζεσταίνουν” τον Φεβρουάριο

Κόντρα στον καιρό και τον κορονοϊό: 24 θεατρικές πρεμιέρες “ζεσταίνουν” τον Φεβρουάριο

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 24 πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων μετρήσαμε για τον Φεβρουάριο. Διαβάστε αναλυτικά ποιες είναι.

Όχι απλώς πλούσιος, αλλά πλουσιότατος είναι ο Φεβρουάριος του 2022 σε θεατρικές πρεμιέρες, καθώς με ένα πολύ πρόχειρο μέτρημα φτάσαμε στις 24. Κωμωδίες, δράματα, θέατρο ντοκιμαντέρ, έργα μυστηρίου, αλλά και μιούζικαλ πρόκειται να ανέβουν τις επόμενες ημέρες στη θεατρική Αθήνα.

Αναλυτικότερα:

Talk show


Ο Γιώργος Κουτλής και ο Βασίλης Μαγουλιώτης, συνεχίζοντας με φόρα τη συνεργασία τους από τους “Παίχτες” του Ν. Β. Γκόγκολ, φέρνουν στη θεατρική σκηνή “Αθηναΐς” , από 1η Φεβρουαρίου του 2022 – ο πρώτος ως σκηνοθέτης κι ο δεύτερος ως συγγραφέας (υπογράφοντας με το συγγραφικό ετερώνυμο “Suyako”) – μια καφκική κωμωδία τηλεοπτικής (υπο)κουλτούρας, το “Talk Show”, με τους ηθοποιούς Στέλιο Ιακωβίδη, Άρη Μπαλή και Πανάγο Ιωακείμ.(Aπό 1/2)

Αινιγματικές παραλλαγές

Πρόκειται για ένα έργο που -με αφορμή μια συνέντευξη- μιλά για τον διχασμό, την απομόνωση, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα αιώνια μυστήρια του έρωτα.

Τον Σωτήρη Τσαφούλια τον έχουμε ταυτίσει με το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό “Έτερος Εγώ”. Έχει ουκ ολίγες φορές πως η μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος, ωστόσο τώρα θα δούμε και μία πιο θεατρική του πλευρά, καθώς συναντά σκηνοθετικά τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (πρωταγωνιστή του Έτερος Εγώ) στο θέατρο. Μαζί θα σκηνοθετήσουν τις “Αινιγματικές Παραλλαγές” του Eric- Emmanuel Schmitt με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον ίδιο τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Πρόκειται για ένα έργο που -με αφορμή μια συνέντευξη- μιλά για τον διχασμό, την απομόνωση, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα αιώνια μυστήρια του έρωτα. (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης- Θέατρο- Από 4/2)

Η αλήθεια είναι

Konstantinos Skourletis

Με το νέο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Η αλήθεια είναι» επιστρέφει στη σύγχρονη ελληνική δραματουργία η bijoux de kant. Η ψυχή της ομάδας, Γιάννης Σκουρλέτης, επιχειρεί από τις 4 Φεβρουαρίου στο Faust, μία σκηνοθεσία – κατάβαση σε μια σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης που βρίσκεται δίπλα μας και αναπαράγει στερεότυπα που αντιμάχονται κάθε διαφορετικότητα και «παρέκκλιση».

Η bijoux de kant μίλα απροκάλυπτα για τη σκληρότητα της καθημερινότητας, τη συγκάλυψη της συναισθηματικής παθογένειας, τις στερεοτυπικές αντιλήψεις και τη στοχοποίηση του διαφορετικού. Μιλά για το σώμα, τη σεξουαλικότητα, τη συγγένεια, τη μνήμη, το τραύμα, την ταυτότητα. Μιλά για την σιωπηλή εξοικείωσή μας με τη βία. (Από 4/2)

Αμάντεους

Elina Giounanli/nophoto.gr

Το θεατρικό αριστούργημα του Πήτερ Σάφερ το οποίο μάγεψε κοινό και κριτικούς όταν έκανε πρεμιέρα το 1979 στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και έγινε η ταινία των 8 Όσκαρ το 1984, παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά, τον Γιάννη Νιάρρο και τη Μαίρη Μηνά.

Το “Αμαντέους“, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανεβαίνει στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά με την μουσική του Μότσαρτ να ερμηνεύεται ζωντανά, επί σκηνής, από ένα διαφορετικό κουιντέτο εγχόρδων σε πρωτότυπες μεταγραφές των έργων του Μότσαρτ. (Από 5/2)

Πώς να νικήσεις τη μοναξιά του Νηλ Λαμπιούτ

Στο τολμηρό και βαθιά σαρκαστικό “Πως Να Νικήσεις Την Μοναξιά” του Νήλ Λαμπιούτ που σκηνοθετεί ο Χρήστος Λύγκας ερχόμαστε αντιμέτωποι με σκληρά ηθικά διλήμματα και αμείλικτα ερωτήματα για το νόημα της ύπαρξης και τα όρια της αγάπης.

Το τέλειο ζευγάρι του παραμυθένιου “και ζήσαμε εμείς καλά” βρίσκεται στις αντίπερα όχθες ενός χάσματος που δεν μπορεί να γεφυρωθεί. Είναι στιγμές που η ζωή μοιάζει να σου γλιστρά μέσα από τα χέρια και αναρωτιέσαι πότε είναι η σωστή στιγμή που πρέπει να τελειώσει. Στο Vault από 5/2

Ηρακλείδαι

Νίκος Βαρδακαστάνης


Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου και η Άρτεμις Γρύμπλα, μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις “Γάμος” του Μάριου Ποντίκα (σκ. Κώστας Παπακωνσταντίνου) και “Οι κάτω απ’ τα αστέρια” (σκ. Άρτεμις Γρύμπλα) συνσκηνοθετούν την τραγωδία “Ηρακλείδαι” του Ευριπίδη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Olvio το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Το Ηρεμιστικό


Ο μοναχικός άνθρωπος του Μπέκετ βγαίνει και πάλι από το κατάλυμά του και ξαναρχίζει την αφήγηση της ιστορίας του.

Μία από τις ωραιότερες ιστορίες του Μπέκετ πάνω στην επιμονή του ανθρώπου να υπάρξει και να ζήσει παρά τις αποτυχίες, τις ματαιώσεις και τη φθορά, Το Ηρεμιστικό, σε μετάφραση Εριφύλης Μαρωνίτη και σύλληψη/σκηνοθεσία Άσπας Τομπούλη, επιστρέφει στο θέατρο Φούρνος από 5 Φεβρουαρίου.

Η αυλή των θαυμάτων – Το μιούζικαλ

Ο βραβευμένος με «Κάρολος Κουν» σκηνοθέτης, Χρήστος Σουγάρης, και ο διεθνώς καταξιωμένος σολίστ και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, υπογράφουν μια ιδιαίτερη εκδοχή του πιο εμβληματικού έργου του νεοελληνικού θεάτρου, της «Αυλής των θαυμάτων», σε μορφή μιούζικαλ. Μαζί τους, ένα μοναδικό επιτελείο συνεργατών και πρωταγωνιστών.

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στη δραματουργία και ο Φωκάς Ευαγγελινός στις χορογραφίες. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Ελένη Μανωλοπούλου, ενώ τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου. Πρωταγωνιστούν Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου και η διεθνής μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη. Μαζί τους η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Δημήτρης Πιατάς, σε έναν εξαιρετικό 17μελή θίασο. Στο πιάνο και στην διεύθυνση δεκαμελούς ορχήστρας επί σκηνής, ο Στέφανος Κορκολής. (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»- Από 9/2)

Χαλεπάς

Andreas Simopoulos

Ο Γιανούλης Χαλεπάς, η ασκητική μορφή της ελληνικής γλυπτικής που κάποιοι τον αποκάλεσαν «Ροντέν της Ελλάδας» και κάποιοι άλλοι «άγιο, τρελό και καταραμένο καλλιτέχνη», συναντά το σκηνοθετικό βλέμμα της Αργυρώς Χιώτη και τη γραφή του The Boy. Μια βουτιά στα άδυτα μιας καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας μέσα από μια παράσταση (αλλά και μια ταινία μικρού μήκους, μια έκθεση και μια έκδοση). Η ζωή και το έργο του γλύπτη Γιανούλη Χαλεπά γίνονται σύγχρονη μουσική τραγωδία, ένα ονειρικό αφήγημα για τον άνθρωπο που συντρίφτηκε στη νιότη του και αναγεννήθηκε δημιουργικά στην πλήρη ωριμότητά του. Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μεταμορφωμένη για τις ανάγκες τις παράστασης ΧΑΛΕΠΑΣ: αληθινά δέντρα ξεφυτρώνουν πάνω στη σκηνή, ανάμεσα στα καθίσματα και σε όλα τα επίπεδα της Κεντρικής Σκηνής. (Από 10 – 27.2.2022)

Belle Equipe

Η Μάρθα Μπουζιούρη

Η Μάρθα Μπουζιούρη, πιστή στην ενασχόλησή της με το θέατρο ντοκιμαντέρ , καταπιάνεται αυτή τη φορά με το ευαίσθητο θέμα της τρομοκρατίας, αγγίζοντας το πολιτικό μέσα από το ανθρώπινο και καταθέτοντας ένα έργο – ύμνο στη ζωή και ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα κόντρα στη διαιώνιση του φόβου και του μίσους.

Προϊόν εκτεταμένης έρευνας στη Γαλλία, η παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ “Belle Equipe” είναι βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Grégory Reibenberg Une belle équipe (μτφρ: Μια όμορφη ομάδα). Στο θέατρο Ελέρ από 11/2

Μήδεια του Ευριπίδη


Η Κάτια Γέρου σκηνοθετεί τη “Μήδεια” του Ευριπίδη στο Θέατρο Άνεσις με την ίδια και τους Νίκο Νίκα, Αλέξανδρο Σωτηρίου, Λίνα Φούντογλου, Ιωάννα Μπιτούνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Προδίδονται οι όρκοι για ειρήνη, το μίσος κυριαρχεί, οι νεαροί Έλληνες της εποχής πήγαιναν κυριολεκτικά από πόλεμο σε πόλεμο, γενιές χανόντουσαν υπηρετώντας υπερφίαλα σχέδια επέκτασης και πλουτισμού.Το ψυχολογικό κλίμα της Μήδειας είναι το μίσος. Εξελίσσεται ένας εφιάλτης, προσγειωμένος στο επίπεδο του κρεβατιού, του προδομένου έρωτα, ακριβώς όπως στα όνειρα. (Από 11/2)

Φτηνά τσιγάρα

Κωνσταντίνος Ρήγος


Είκοσι δύο χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, η πασίγνωστη ταινία “Φτηνά τσιγάρα” του Ρένου Χαραλαμπίδη, που σημάδεψε τη δεκαετία του ’90 και αγαπήθηκε παράφορα από τη νέα γενιά, μετατρέπεται σε μιούζικαλ από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μια «ρομαντική οπερέτα» σε 34 σκηνές και 19 τραγούδια για ανεκπλήρωτους έρωτες, συλλέκτες στιγμών και φιλιά που δεν βρήκαν τον δρόμο τους.

Το μιούζικαλ “Φτηνά τσιγάρα” σε μουσική Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και λιμπρέτο Πέτρου Βουνισέα έρχεται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 11 Φεβρουαρίου 2022 και για 23 παραστάσεις έως και τις 13 Μαρτίου 2022. (Από 11/2)

Ματωμένος Γάμος

Ανδρέας Σιμόπουλος

Η Μαρία Μαγκανάρη σκηνοθετεί τον “Ματωμένο Γάμο” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος του Εθνικού Θεάτρου με ένα καστ πολύ αξιόλογων ηθοποιών.

Εμπνευσμένος από ένα πραγματικό έγκλημα της εποχής του, και στο κατώφλι ενός βίαιου Εμφυλίου, ο “Ματωμένος Γάμος” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός πάθους και ταυτόχρονα ένα παράφορο τραγούδι που μιλά με τρόπο σπαραχτικό για την ελευθερία, τον έρωτα και τον θάνατο. (Από 11/2)

Νόμοι της έλξης του Γιώργου Κατσιφή


Οι «Νόμοι της έλξης», το νέο θεατρικό έργο του συγγραφέα Γιώργου Κατσιφή, έρχεται στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία του ίδιου. Οι «Νόμοι της έλξης» δεν είναι μία συνηθισμένη ρομαντική κομεντί, όπου οι ήρωες έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αντίζηλος του αγοριού είναι ένα κορίτσι, που διεκδικεί το κορίτσι που εκείνος ερωτεύτηκε. Η παράσταση μιλά για την καθημερινότητα των νέων του 21ου αιώνα, τα date apps, το sexting, τις εφήμερες παρέες, το άγχος της δουλειάς, όλα αυτά με φόντο την Αθήνα του 2022. (Από 11/2)

Amalia melancholia, η βασίλισσα των φοινίκων


Αν η βασίλισσα Αμαλία ήταν φυτό, θα της έδιναν το όνομα Amalia melancholia. Η ίδια ευχήθηκε να της δώσει η ιστορία τον τίτλο της βασίλισσας των φοινίκων. Η Ζωή Χατζηαντωνίου δημιουργεί μια παράσταση – μνημείο για τη γυναίκα που στιγματίστηκε για την ατεκνία της, αλλά χάρισε στην Αθήνα τον Εθνικό Κήπο. Την Αμαλία ερμηνεύει η Έμιλυ Κολιανδρή. (Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από 11/2)

Μαρίκα Νίνου – Σαν άστρο της Μαριάννας Κάλμπαρη

Η Μαριάννα Κάλμπαρη σκηνοθετεί από τις 11 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Τέχνης μία θεατρική παράσταση με ζωντανά ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά και χορό-ακροβασία, που ξετυλίγει το νήμα της σύντομης και πολυτάραχης ζωής της ακροβάτισσας που έγινε μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια: της Μαρίκας Νίνου αλλά και ίδιας της εποχής της. Τίτλος της παράστασης
«Μαρίκα Νίνου – Σαν άστρο
» και πρωταγωνιστούν οι: Ευγενία Αποστόλου, Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Μαγγίνας, Γιάννος Περλέγκας, Μάνος Στεφανάκης. (Από 11/2)

Λευκές νύχτες του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης. Ο λόγος για τις “
Λευκές Νύχτες
” του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, τη νουβέλα, σπουδή πάνω στην συνύπαρξη και το συναίσθημα, του κορυφαίου Ρώσου μυθιστοριογράφου που ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στις 12 Φεβρουαρίου.

Moby Dick – The Musical

Andreas Simopoulos

Η λογοτεχνία, η μουσική, το θέατρο, ο χορός, τα θαυμάσια σκηνικά και η πιο σύγχρονη τεχνολογία των «Ολογραμμάτων» κάνουν εφικτή τη σκηνική αναπαράσταση του «Moby Dick – το μιούζικαλ», του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Το έργο, που βασίζεται στο πέμπτο πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην ιστορία της Ανθρωπότητας ανεβαίνει σε συναρπαστική σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Το Onassis Culture μεταμόρφωσε το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σ’ ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα και από τις 15 Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη ελληνική μουσική υπερπαραγωγή σηκώνει αυλαία στο Christmas Theater.

Πονηρό πνεύμα, του Ν.Κάουαρντ

Ο Γιάννης Χουβαρδάς σκηνοθετεί του Πονηρό πνεύμα, του Νόελ Κάουαρντ μια αριστοτεχνικά δομημένη κωμωδία με καυστικό χιούμορ για τον «γάμο» και τις δυσκολίες της συζυγικής πίστης.
Το Πονηρό Πνεύμα, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο, γράφτηκε το 1941 και έκανε πρεμιέρα στο Ουέστ Εντ, σημειώνοντας ρεκόρ παραστάσεων. Αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες του συγγραφέα σε Αγγλία και Αμερική και γνώρισε αρκετές προσαρμογές ως μιούζικαλ, κινηματογραφική ταινία (1945 και 2020), ραδιοφωνική παράσταση, τηλεταινία. (Από τις 18/2 στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού)

«Φροσύνη» και «Πασού»

Οι επιτυχημένοι μονόλογοι του Στέφανου Παπατρέχα «Φροσύνη» και «Πασού», επιστρέφουν στο Θέατρο Άβατον για 5 συλλεκτικά Δευτερότριτα.
Μια ηθοποιός στο πλαίσιο ενός αυτοσχεδιασμού ετοιμάζει δύο μονολόγους, πάνω σε δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες. Κοινό τους σημείο: ο έρωτάς τους για τον ίδιο άντρα. Η γυναίκα-θρύλος των Ιωαννίνων και η ηθική αυτουργός του πνιγμού της ζωντανεύουν από την Σύνθια Μπατσή, εξιστορώντας η καθεμία τη δική της πλευρά και ξεδιπλώνοντας δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας.
Από 21 Φεβρουαρίου του 2022 στο Θέατρο Άβατον.

“Μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα”

Στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, συνεχίζονται αδιάλειπτα οι πρόβες για το αριστούργημα του Ευγένιου ο΄ Νηλ “Μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτας”, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Καραντζάς. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 18 Φεβρουαρίου και πρωταγωνιστούν οι: Μπέτυ Αρβανίτη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ελίνα Ρίζου, Αινείας Τσαμάτης. (ίσως από 18/2)

Μένγκελε, όνειρο για δύο πρόσωπα σε ένα βαγόνι

Η Χρύσα Καψούλη σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Μένγκελε, όνειρο για δύο πρόσωπα σε ένα βαγόνι» του Θανάση Τριαρίδη στο θέατρο Φούρνος.
Ένα ταξίδι με τρένο, που διασχίζει τους αιώνες. Ένα ονειρικό παιχνίδι ανάμεσα σε έναν γοητευτικό άντρα και μια όμορφη νέα γυναίκα. Συναντιούνται στο κουπέ, φλερτάρουν μεταξύ τους, φλερτάρουν με την ιστορία, φλερτάρουν με τον θάνατο.
Ένα παιχνίδι ταυτοτήτων μεταμορφώνει αυτόν στον Μένγκελε, τον σατανικό γιατρό, τον Άγγελο του Θανάτου του Άουσβιτς-Μπίρκεναου και αυτήν στην Εσθήρ Κοέν μια Εβραία θύμα του.
Ένα γαϊτανάκι έρωτα και θανάτου, που ξετυλίγεται από τη δυστοπία του τότε, στη δυστοπία του σήμερα, μια ιστορία που φωτίζει το σκοτάδι, αποκαλύπτοντας την πραγματική μας φύση. (Από
24/2)

Δάχτυλο στο μέλι

Στο “Δάχτυλο στο μέλι” έργο ένας δήμαρχος βορείων προαστίων αλλά λαϊκής καταγωγής προσπαθεί να καταχραστεί λεφτά του δήμου

Ο Μίμης Καπέρδος γράφει και συ- σκηνοθετεί με τον Χρήστο Ευθυμίου από τις 28 Φεβρουαρίου στο θέατρο Eliart το θεατρικό έργο “Δάχτυλο στο μέλι”. Ένας δήμαρχος βορείων προαστίων αλλά λαϊκής καταγωγής προσπαθεί να καταχραστεί λεφτά του δήμου μέσω ενός μεγάλου έργου που έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του… όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται σπίτι του ο μελλοντικός γαμπρός του.. Πρωταγωνιστούν: Βίβιαν Κοντομάρη, Χάρης Μαυρουδής, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Μίμης Καπέρδος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Μαρία Κωνσταντά, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος (από 28/2)

Η οικογένεια Lyons

Το μικρό θέατρο Κεραμεικού παρουσιάζει από τις 28 Φεβρουαρίου, την κοινωνική σχεδόν «ανθρωποφαγική» κωμωδία οικογενειακής αλληλεγγύης και αμοιβαίας τρυφερότητας «Η οικογένεια Lyons» του Nicky Silver, σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Παύλος Ευαγγελόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Γιώργος Παπαπαύλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Άρτεμις Νικολάκη, Αλέξανδρος Βάρθης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα