Match: Το νέο θεατρικό έργο της Δανάης Λιοδάκη είναι μία σκληρή κωμωδία για το τέλος του έρωτα

Διαβάζεται σε 3'
«Match»- Δανάη Λιοδάκη
Νίκος Κατσαρός

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Αυτές που δεν προλάβατε» η ομάδα B.p.m. theater group, παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο θεατρικό έργο της Δανάης Λιοδάκη, Match– Όλες οι λεπτομέρειες.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Αυτές που δεν προλάβατε» η ομάδα B.p.m. theater group, παρουσιάζει από τις 19 Δεκεμβρίου στο ΠΛΥΦΑ το νέο θεατρικό έργο της Δανάης Λιοδάκη, «Match» . Το «Match», μια σκληρή κωμωδία για το τέλος του έρωτα, προσεγγίζει με χιούμορ και ευαισθησία τις ρομαντικές σχέσεις, και θέτει το ερώτημα: πώς ο έρωτας θα ξεπεράσει εμπόδια όπως ο ατομισμός, ο καταναλωτισμός, η αβεβαιότητα των πολλαπλών επιλογών και θα επιβιώσει σε μια κοινωνία που όλα φαίνεται να είναι εναντίον του;

Το έργο «Match» ακολουθεί την τραγική ιστορία της Ελ, της τελευταίας ρομαντικής, της τελευταίας γυναίκας που πίστευε στον έρωτα. Και το πλήρωσε ακριβά. Η Ελ προσπαθεί να βρει τον έρωτα μέσα από την τεχνολογία, με τη βοήθεια των εφαρμογών γνωριμιών, των γνωστών σε όλους μας dating apps. Όταν αυτή η αναζήτηση φαίνεται απογοητευτική, δεν το βάζει κάτω, αλλά αποφασίζει μαζί με δύο στενούς της φίλους να φτιάξουν το δικό τους dating app και να παλέψουν για να διασώσουν το ρομαντισμό στη σύγχρονη εποχή. Όμως τα πράγματα δε θα πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

«Match»- Δανάη Λιοδάκη
Νίκος Κατσαρός
«Match»- Δανάη Λιοδάκη
Νίκος Κατσαρός

Η ομάδα b.p.m. και η Δανάη Λιοδάκη επιμένουν να παίρνουν θέση σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, κρατώντας μια χιουμοριστική και φρέσκια ματιά. Το πρωτότυπο, σύγχρονο θεατρικό έργο «Match» – που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα από την Κάπα Εκδοτική – μας καλεί να δούμε την πολιτική διάσταση των ερωτικών σχέσεων σήμερα. Σε μια εποχή που ο έρωτας γίνεται όλο και πιο δύσκολος, η Ελ και οι φίλοι της, μας καλούν να επανεφεύρουμε την αγάπη σε όλες της τις μορφές και επιμένουν: «Αντιστάσου μαζί μας στην απομάγευση της ζωής! Αντιστάσου μαζί μας στο τέλος του έρωτα!».

«Match»- Δανάη Λιοδάκη
Νίκος Κατσαρός

Συντελεστές

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Δανάη Λιοδάκη
Σκηνικά- Κοστούμια: Νικόλας Κανάβαρης
Μουσική: Γιώργος Χανός
Κινησιολογία: Στάλη Συμεών
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λίνα Δημάκη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Κασσάκος
Φωτογραφίες Promo: Νίκος Κατσαρός
Σχεδιασμός αφίσας/ Βίντεο: Αντώνης Χρήστου
Σύμβουλος Δραματουργίας: Ανέστης Αζάς
Παίζουν: Μαρία Κωνσταντά, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Αντώνης Χρήστου

«Match»- Δανάη Λιοδάκη
Νίκος Κατσαρός

Πληροφορίες παράστασης

Από 28 Νοεμβρίου στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας
Από 19 Δεκεμβρίου στο ΠΛΥΦΑ

Η παράσταση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα