Τιτανικός: Γιορτάζει 25 χρόνια και επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D remastered έκδοση

Τιτανικός: Γιορτάζει 25 χρόνια και επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D remastered έκδοση
Τιτανικός Instagram@titanicmovie

Τον απόλυτο κινηματογραφικό έρωτα των τελευταίων ετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά οι φανατικοί του Τιτανικού, καθώς η ταινία που έσπασε τα ταμεία επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D έκδοση.

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνει από την ημέρα της κυκλοφορίας της η εμβληματική ταινία του Τζέιμς Κάμερον, “Τιτανικός” και οι φανατικοί θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία φαινόμενο, βασισμένη στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών που αφηγείται την ιστορία του Τζακ και της Ρόουζ, δύο νεαρών ατόμων από δύο διαφορετικούς κόσμους και κοινωνικές τάξεις που ερωτεύονται πάνω στο πλοίο, ενώ αυτό κάνει το παρθενικό και τελευταίο του ταξίδι πριν βυθιστεί στα νερά του Ατλαντικού, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη από 9 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ.

Η ταινία αποδείχτηκε τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία καθώς προτάθηκε για 14 Όσκαρ κερδίζοντας τα 11, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, ενώ έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα