Βασίλης Κωνσταντινίδης: Πέθανε ο ντράμερ των “Idols”

Βασίλης Κωνσταντινίδης: Πέθανε ο ντράμερ των “Idols”
O Βασίλης Κωνσταντινίδης theidols

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ήταν ντράμερ του συγκροτήματος Idols.

Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Idols», Βασίλης Κωνσταντινίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη, έκανε γνωστή ο καλός του φίλος, Δημήτρης Κωνσταντάρας, μέσα από μια ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία του Βασίλη Κωνσταντινίδη και αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο.

Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει… τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο… δεν το πιστεύω….δεν θέλω να το πιστέψω….θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Σε μια ανάρτηση για τον γνωστό καλλιτέχνη προχώρησε και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη.

“Βασίλη Κωνσταντινίδη. Αγαπημένε φιλε,συνάδελφε, καλό σου ταξίδι, μα τόσο ξαφνικά.. Μέλος του συγκροτήματος των IDOLS, σπουδαίος άνθρωπος,καλλιτεχνης ευρωπαϊκών προδιαγραφων,φίλος, μοναδικός, ποιοτικός, κοσμοπολίτης, καλόκαρδος, ξεχωριστός. Αυτός ήταν για μένα ο Βασίλης. Δεν υπάρχει αυτό τελευταία. Αγαπημένε μου, θα σε θυμόμαστε πάντα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του” έγραψε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα