Κορονοϊός: Η καραντίνα του George R.R. Martin τον αναγκάζει να τελειώσει επιτέλους το ‘Winds of Winter’

Κορονοϊός: Η καραντίνα του George R.R. Martin τον αναγκάζει να τελειώσει επιτέλους το ‘Winds of Winter’
Ο συγγραφέας George R.R. Martin Chris Pizzello/Invision/AP

Το ευχάριστο νέο των ημερών έρχεται από τον συγγραφέα George R.R. Martin, ο οποίος μπήκε σε καραντίνα και αποφάσισε να τελειώσει το ‘Winds of Winter’, το βιβλίο που περιμένει όλος ο πλανήτης.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει κάθε τομέα της καθημερινότητας. Μαζί φυσικά κι αυτόν της ψυχαγωγίας με τραγουδιστές, ηθοποιούς και πάσης φύσεως καλλιτέχνες να παραμένουν σπίτι, ούτως ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του covid-19.

Ένας από αυτούς είναι και ο George R.R. Martin, συγγραφέας του ‘Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς’, στον οποίο χρωστάμε την τηλεοπτική σειρά ‘Game of Thrones‘, ο οποίος αποφάσισε να μας ενημερώσει μέσω του προσωπικού του blog για το πώς περνάει αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε καραντίνα. Βέβαια η ανάρτησή του έκρυβε και μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη.

“Για όσους ανησυχούν να πω ότι κι εγώ επειδή ανήκω στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, δεδομένης και της ηλικίας μου, κάθομαι σπίτι. Βρίσκομαι σε ένα απομονωμένο μέρος, με παρακολουθεί κάποιος ειδικός και δεν πηγαίνω σε καμία πόλη και δεν βλέπω κανέναν. Για να πω την αλήθεια, περνάω περισσότερο χρόνο στο Westeros, παρά στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας κάθε μέρα. Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα στα Εφτά Βασίλεια. Όχι όμως τόσο περίεργα όσο μπορεί να γίνουν στον κόσμο μας.

Μερικές ημέρες βλέποντας ειδήσεις αισθάνομαι πως ζω σε κάποιο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι ιστορίες πανδημίας. Ας ελπίσουμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Μείνετε ασφαλείς φίλοι μου”, έγραψε ο Martin.

Η Emilia Clarke ως Daenerys Targaryen HELEN SLOAN / HBO / Facebook Page - Game Of Thrones

Το πραγματικά μεγάλο νέο, λοιπόν, δεν είναι η καθημερινότητα του στην καραντίνα, αλλά το γεγονός πως αποφάσισε να τελειώσει επιτέλους το ‘Winds of Winter’, το βιβλίο που περιμένει εδώ και αρκετά χρόνια όλος ο πλανήτης από εκείνον. Όπως ανέφερε στο blog του ο συγγραφέας “περνάει περισσότερο χρόνο στο Westeros”, κάτι που φυσικά σημαίνει πως έχει πάρει χαρτί και στυλό (ή υπολογιστή) και πως έχει αρχίσει και πάλι το γράψιμο. Έχει άλλωστε άπλετο χρόνο πλέον να ολοκληρώσει το βιβλίο του, χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας.

Όπως είχε πει και παλαιότερα σε συνέντευξή του, αυτός είναι ο πρώτος στόχος του και θέλει το βιβλίο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Για να δούμε, λοιπόν, αν η καραντίνα και η απομόνωσή του βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του ‘Winds of Winter’.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα