Χρήστος Νικολόπουλος: Γιατι απέρριψε το “Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη” – Ποιο είναι το τραγούδι της ζωής του

Χρήστος Νικολόπουλος: Γιατι απέρριψε το “Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη” – Ποιο είναι το τραγούδι της ζωής του
Χρήστος Νικολόπουλος glomex

Άγνωστες ιστορίες πίσω από μερικά από τα πιο θρυλικά λαϊκά κομμάτια αποκάλυψε ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Στην κάμερα του “Πρωινού μας” μίλησε ο γνωστός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του.

Μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ απάντησε στο εάν θα έγραφε ποτέ στίχους ή μουσική σε pop τραγουδιστές και αποκάλυψε πως οι “Νταλίκες“, το θρυλικό κομμάτι που έγινε συνώνυμο της επιτυχίας για τον ίδιο τη δεκαετία του ’80 και το οποίο ερμήνευσε ο Γιώργος Σαρρής, ήταν ένα από τα τραγούδια στα οποία δεν είχε πιστέψει και δεν θα έβαζε καν στον δίσκο του.

“Υπάρχουν κάποια τραγούδια, όπως οι ‘Νταλίκες’, δεν ήταν να μπει στον δίσκο, το είχαμε απέξω. Και η γυναίκα μου που έχει καλή διαίσθηση είχε πει ότι είναι πολύ καλό τραγούδι και ότι πρέπει να το βάλετε”, είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας στη συνέχεια πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι η ζωή του. “Οι ‘Νταλίκες’ είναι σαν ένα μικρό ντοκιμαντέρ της ζωής του καθένα μας“, είπε.

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως αρκετοί καλλιτέχνες έχουν απορρίψει τραγούδια του, ωστόσο το ίδιο έχει κάνει και εκείνος με στίχους, απορρίπτοντας το “Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη” που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο λόγος ήταν ότι δεν του είχε “κάτσει” καλά ο στίχος στην αρχή.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα