Φωτιά στην Αττική: Είστε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης; – Μπείτε και ψηφίστε

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά στην Αττική: Είστε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης; – Μπείτε και ψηφίστε
AP Photo/Aggelos Barai

Από την κυβέρνηση δεν εντοπίστηκε κάποιο λάθος στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη ΒΑ Αττική, την ώρα που ή αντιπολίτευση ασκεί σκληρή κριτική για παραλείψεις. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Για περισσότερες από 40 ώρες έκαιγε η φωτιά που ξεκίνησε στην βορειοανατολική Αττική το μεσημέρι της Κυριακής και η οποία επεκτάθηκε μέχρι το Πάτημα Χαλανδρίου και Βριλησσίων φτάνοντας να απειλεί την “καρδιά” της πρωτεύουσας.

Με βάση τον μέχρι στιγμής απολογισμό, η χώρα θρηνεί την απώλεια μίας εργαζόμενης μητέρας, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα έχουν καεί, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν υπήρξε παραδοχή λαθών, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από την τελευταία ενημέρωση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Η αντιπολίτευση από την πλευρά της, πέρασε στην αντεπίθεση, ασκώντας δριμεία κριτική για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς, κάνοντας λόγο για παραλείψεις, αποτυχία διαχείρισης και -για πολλοστή φορά- έλλειψη πρόληψης.

Εσείς με ποια από τις δύο πλευρές συμφωνείτε; Είστε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ή θεωρείτε πως υπήρξε αδράνεια και αδυναμία του επιτελικού κράτους στη διαχείριση της νέας αυτής κρίσης;

Ψηφίστε στο POLL του NEWS 24/7:

Φωτιά στην Αττική: Είστε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης;

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα