ΠΑΣΟΚ-Debate: Ποιος πιστεύετε ότι κέρδισε; – Μπείτε και ψηφίστε

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ-Debate: Ποιος πιστεύετε ότι κέρδισε; – Μπείτε και ψηφίστε
Debate ΠΑΣΟΚ Menelaos Myrillas / SOOC

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Αννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης αντιπαρατέθηκαν στο debate της ΕΡΤ. Ποιος ήταν ο νικητής;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Δούκας και ο Μιχάλης Κατρίνης διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στο debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στις 6 Οκτωβρίου.

Οι έξι υποψήφιοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Απόστολου Μαγγηριάδη και Γιώργου Κουβαρά.

Στο ευρύτερο πλαίσιο το debate κινήθηκε σε σχετικά ήπιους τόνους, με τους περισσότερους υποψηφίους να ρίχνουν τα βέλη τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, κάτι που εν πολλοίς ήταν αναμενόμενο. Επίσης, το κλίμα “άναψε” περισσότερο γύρω από τα εθνικά ζητήματα και το μεταναστευτικό, με τις απαντήσεις πάντως να είναι -κατά βάση- γενικόλογες, ενώ ανοιχτή σύγκρουση είχαμε στην τέταρτη ενότητα για το Κράτος Δικαίου.

Κεντρικό θέμα, πάντως, ήταν ο εσωτερικός τρόπος λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ, η ομοφωνία (ή μη) σε επίπεδο απόψεων, η “νέα” ταυτότητα του κόμματος, η αρχηγική του μορφή και το πώς μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξή του έναντι των ψηφοφόρων.

Βασικό ζήτημα ήταν και το θέμα των πιθανών συνεργασιών στις επόμενες εθνικές εκλογές, με όλους τους υποψηφίους να αναφέρουν πως “πυρήνας” πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ, σε μια προοδευτική συμμαχία. Για όλους “αντίπαλος πόλος” πάντως, χαρακτηρίστηκε η Νέα Δημοκρατία.

Η πιο έντονη κόντρα σημειώθηκε, δε, προς το τέλος του debate με την αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Δούκα σχετικά με το ζήτημα πιθανών διαγραφών, και την προσέλκυση νέου εκλογικού κοινού.

Kατά την προσωπική σας άποψη ποιος υποψήφιος πιστεύετε ότι τα πήγε καλύτερα; Ψηφίστε παρακάτω:

ΠΑΣΟΚ-Debate: Ποιος πιστεύετε ότι κέρδισε;

ΨΗΦΙΣΤΕ

Δείτε το Debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα