Τιμωρούνται οι μεγάλοι φοροφυγάδες στην Ελλάδα; Μπείτε και ψηφίστε

Διαβάζεται σε 2'
Τιμωρούνται οι μεγάλοι φοροφυγάδες στην Ελλάδα; Μπείτε και ψηφίστε
ISTOCK

Ακόμα μία σοβαρή υπόθεση φοροδιαφυγής αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ερευνηθεί μέχρι τέλους ή θα μπει -και αυτή- στο αρχείο. Απαντήστε στο poll του NEWS 24/7.

Νέα υπόθεση φοροδιαφυγής ήρθε στο φως την Πέμπτη στη χώρα, με κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή να ελέγχεται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Εσείς τι πιστεύεται ότι συμβαίνει τελικά με τους φοροφυγάδες στην Ελλάδα; Απαντήστε παρακάτω:

Τιμωρούνται οι μεγάλοι φοροφυγάδες στην Ελλάδα;

ΨΗΦΙΣΤΕ

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, η ανεξάρτητη αρχή έχει συντάξει πόρισμα στο οποίο προκύπτει ότι σε βάρος του λαϊκού τραγουδιστή υπάρχουν ενδείξεις για την τέλεση φοροδιαφυγής που σχετίζεται με άλλες επαγγελματικές του δραστηριότητες, εκτός από αυτές που σχετίζονται με το τραγούδι. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη δεσμευθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή, έως το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν «παγώσει» και οι προσωπικοί του τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ο ίδιος πάντως, μέσω των δικηγόρων του, αρνείται ότι έχει φοροδιαφύγει, ενώ δηλώνει ότι δεν κλήθηκε ποτέ για εξηγήσεις.

 

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη ηχηρή υπόθεση φοροδιαφυγής που απασχολεί την επικαιρότητα και τις αρχές. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος, άνθρωποι επιχειρηματικού, αθλητικού ή καλλιτεχνικού κόσμου, της showbiz, πλέον και των… social media έχουν βρεθεί στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή, με τις έρευνες ωστόσο να μην φτάνουν μέχρι το τέλος του δρόμου και τις υποθέσεις να μπαίνουν στο αρχείο. Μένει να διαπιστωθεί αν θα υπάρχει παρόμοια εξέλιξη και στην προκειμένη περίπτωση ή αν αυτή τη φορά θα επέλθει οι έρευνες για τον γνωστό τραγουδιστή θα έχουν αποτέλεσμα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα