1001 οι νύχτες, 1 εκατ. οι τηλεθεατές

default image

Αρχικά να πούμε πως η επιτυχία του καλοκαιριού είναι όπως αναμενόταν, το τουρκικό σίριαλ Χίλιες και μια Νύχτες. Όχι ότι χαιρόμαστε γι’ αυτό αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα με πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά

Arcade Fire
Στις 5 Αυγούστου. Συναυλία στη Ν. Υόρκη. Ζωντανή μετάδοση στο YouTube. Στη σκηνοθεσία ο Τέρι Γκίλιαμ. Αυτά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ανοιχτές πληγές και κλειστά επαγγέλματα από την Καθημερινή.
Από σκληρό ροκ μπουχτίσαμε τόσα χρόνια.

Monopoly
Social Media . H 3η Σεπτεμβρίου είναι το iPhone και η Φυλακή το MySpace.

Κυριακάτικες
Στις 131 χιλ. φύλλα το Πρώτο Θέμα την περασμένη εβδομάδα. Στη 2η θέση το Βήμα με 129, τρίτη η Ελευθεροτυπία με 121, τέταρτη η Καθημερινή με 109 χιλ. Ακόμα, 90 χιλ. για το Έθνος, 73 για τη Real news, 33 για τον Ελεύθερο Τύπο και μόλις 23 για τη Veto.

Βίντεο
Από αυτά που σας αρέσουν .

Τηλεθέαση
Αρχικά να πούμε πως η επιτυχία του καλοκαιριού είναι όπως αναμενόταν, το τουρκικό σίριαλ Χίλιες και μια Νύχτες. Όχι ότι χαιρόμαστε γι’ αυτό αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα με πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά.
Όσο αφορά τα νούμερα της εβδομάδας 19 με 25 Ιουλίου, το MEGA είχε ποσοστό 18,2% και ο ΑΝΤ1 (χάρη βασικά στη σειρά που λέγαμε) από κοντά με 17,8%. Οι υπόλοιποι έλαβαν: STAR 10,5%, NET 9,7%, ΑLPHA 8,5%, ALTER 7,8%, ΣΚΑΪ 5,6%, ΕΤ3 4,2% και ΕΤ1 3,8%.

Treasure Link
Βρισιές στα αγγλικά με άλλο μάτι.

Φωτό της ημέρας
Δεν εμφανίζεται μόνο ο Ιησούς σε φρατζόλες, τσίχλες και τοίχους αλλά και το όνομα του Αλλάχ σε ντομάτες. Ελπίζουμε να μην διαβάζει κανένας φονταμενταλιστής και μας στείλει πριν την ώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα