170 εκατ. για μπάλα δίνει το BBC

default image

Το BBC δίνει πακτωλό χρημάτων (170 εκατ. λίρες) για να συνεχίσει να δείχνει τα στιγμιότυπα της Premier League μέχρι το 2013

Facebook

Ως γνωστό ο Μπάρακ Ομπάμα συγκέντρωσε πολύ μεγάλη δύναμη από το διαδίκτυο για την εκλογή του. Συγκεκριμένα στο Facebook είναι αυτός με τους περισσότερους φίλους (πάνω από 4,6 εκατ.). Ακολουθεί η Coca Cola, η Nutella, η Πίτσα. Διαβάστε
εδώ περισσότερα.

Τηλεθέαση
Μέχρι 45,7% (στα πέναλτι) έφτασε χθες ο αγώνας για το κύπελλο μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Μόνο του το παιχνίδι οδήγησε τον ALPHA στη δεύτερη θέση με 16,6%, πίσω από το MEGA (21,6%). O ANT1 σημείωσε 16,2%.

Center For
Ο Χάρης Ξύδης θα είναι τελικά ο σύμβουλος έκδοσης της αθλητικής εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας που κάνει ξεκίνημα (εκτός απροόπτου) το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Free-Press

Athens Voice
LifO  
FAQ

Τσακίζει κόκαλα όπως πάντα η στήλη X-Press της Lifo. Ειδικά το κομμάτι “Το γεγονός ότι οι μεταμεσονύχτιες τσόντες του Σκάι έχουν διπλάσια θεαματικότητα από το μέσο όρο του καναλιού είναι μια σεμνή υπενθύμιση τι άξεστα, σεξομανή ζώα είναι οι λεγόμενοι σοβαροί άνθρωποι”.

Τέχνη
Από καρφιά .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για τα πρόστιμα στις τράπεζες. Αυτά τα 10,2 εκατ. ευρώ από 17 τράπεζες, θα μας τα μοιράσουν; Από εμάς, με παράνομα χαράτσια, τα παίρνουν τόσο καιρό οι τράπεζες .

Λάρα Κροφτ
Σύμφωνα με το Yahoo! θα βγουν νέες ταινίες Lara Croft και στη θέση της Αντελίνα Τζολί παίζει δυνατά το όνομα της Μέγκαν Φοξ. Η Lady Gossip  πάντως έχει άλλες πληροφορίες. 

Γούντι Άλεν

Δείτε εδώ τις 10 καλύτερες ταινίες του, σύμφωνα με το Paste.

Ελεύθερος Τύπος
Αυτό το Σάββατο κυκλοφορεί με το Esquire (ωραίο εξώφυλλο).

Ομπάμα
Μια ωραία συλλογή με επεξεργασμένες φωτογραφίες του Προέδρου.

Στο Νησί
Το BBC δίνει πακτωλό χρημάτων (170 εκατ. λίρες) για να συνεχίσει να δείχνει τα στιγμιότυπα της Premier League μέχρι το 2013, στην περίφημη εκπομπή ‘ Match of the Day ‘. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ .

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη Nielsen, η επισκεψιμότητα στα σάιτ εφημερίδων ανέβηκε 16% μέσα σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο είχαν 40 εκατ. χρήστες. Οι NY Times είχαν 18,2 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, η USA Today 11,4 εκατ., η Washington Post 9,5 εκατ., οι LA Times 8 εκατ.

Google
Αυτό το νέο ότι η Google θα μας προσφέρει χώρο στους σέρβερς της για να το χρησιμοποιούμε σαν προσωπικό σκληρό δίσκο πως σας φάνηκε; Εμάς μας τρομάζει πάντως η δύναμη που αποκτά.

Φωτό της ημέρας
Μαντέψτε τι κάνουν οι εικονιζόμενες μητέρες με τα παιδιά τους. Αποκλείεται να το βρείτε.
Διαμαρτύρονται γιατί το Facebook δεν επιτρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες με γυναίκες που θηλάζουν τα βλαστάρια τους. Ορισμένοι έχουν τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο…

Υ.Γ
Και για να μην χλευάζετε τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και του Παναθηναίκού, να σας πληροφορήσουμε πως στο Fifa ο Ντέρμπισαϊρ έχει 74 και ο Βαβρζίνιακ 65.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα