1821, Παπαδιαμάντης & Καθημερινή

default image

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες. Μείνετε συντονισμένοι στο news247.gr για να ενημερωθείτε άμεσα για τις υποψηφιότητες

1821
Πρεμιέρα απόψε (23.00) για το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ. Σε οκτώ επεισόδια θα αναβιώσουν η Τουρκοκρατία, ο ξεσηκωμός των Ελλήνων, την απελευθέρωση του ελληνικού γένους και την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Αφηγηγής είναι ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. Μια προσπάθεια που απευθύνεται και σε μαθητές, ίσως θα έπρεπε να προβάλλεται διαφορετική μέρα και άλλη ώρα.

Παπαδιαμάντης
Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τα Χριστούγεννα η ΕΡΤ θα προβάλλει σε ταινία κινουμένων σχεδίων το χριστουγεννιάτικο διήγηγημα “Σταχομαζώχτρα”. Ανυπομονούμε.

Κρίση στην TV
Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη από τις 18.00 έως τις 22.00 η ένωση τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης. Διοικητικό συμβούλιο σήμερα στο Mega. Το υπουργείο Οικονομικών δέσμευσε το 50% των λογαριασμών του Alter. Καθυστέρη πληρωμών και απολύσεις στη NOVA. Θέλετε κι άλλα;

Καθημερινή
Το συνολικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της προσφοράς με το έργο του Μάνου Χατζηδάκι. Η μοναδική εφημερίδα που εξαντλείται κάθε Κυριακή κι ας μη διαβάζεται πια (προσωπική άποψη).

Nησί
51% ήταν το peak του νέου επεισοδίου της σειράς. Οι φανατικοί της σειράς έκαναν τόσο καιρό “γαϊδουρινή” υπομονή και δεν τιμώρησαν το Mega.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Σπορ του Βορρά φτιάχνουν κλίμα ενόψει Άρης-ΠΑΟΚ.

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ο ANT1 δεν θα προβάλλει φέτος το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Να πω ότι λυπήθηκα, θα λέω ψέματα. Πάντως η Μανωλίδου εξασφάλισε εκπομπή. Από διαγωνιζόμενη πέρυσι φέτος θα παρουσιάζει εκπομπή με πλάνα πίσω από τα παρασκήνια του “Dancing with the stars”. Αρρώστεια.

Αvatar
Ο Τζέιμς Κάμερον επιβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν ακόμα δυο ταινίες.

Oscars
Σήμερα θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες. Μείνετε συντονισμένοι στο news247.gr για να ενημερωθείτε άμεσα για τις υποψηφιότητες.

Google
100.000.000 δολάρια θα είναι το αποχαιρετιστήριο δώρο στον γενικό διευθυντή Ερικ Σμιτ!

Ατάκα της (χθεσινής) ημέρας
Δεν τη γνωρίζω“, δήλωσε ο πρωταγωνιστής της “Υπογραφής” ( εδώ το τρέιλερ), Γιώργος Χωραφάς αναφερόμενος στην ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια.

Φωτό της ημέρας

Παγετός στην κεντρικότερη πλατεία της Μαδρίτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα