20 χρόνια στην κορυφή το MEGA

default image

Το MEGA κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας. Ψηφίστε τα αγαπημένα σας προγράμματα κατά τη διάρκεια των ετών αυτών

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή σημειώθηκε πτώση της κυκλοφορίας των περισσοτέρων εφημερίδων. Το Πρώτο Θέμα βρέθηκε στην κορυφή με 155 χιλ. φύλλα, ενώ ακολούθησαν Βήμα με 144 και Ελευθεροτυπία με 143. Στις 133 χιλ. η Καθημερινή, στις 105 το Έθνος, 102 για τη Real News. Μόλις 64 πάλι για τον Ελεύθερο Τύπο. Στις 88 χιλ. φύλλα το Σάββατο τα Νέα.

Lost
Έφτασε τα 100+1 επεισόδια το Lost και μόλις 2 πριν το τέλος της 5ης σεζόν. Θα ακολουθήσει η 6η και τελευταία με ακόμα 17 επεισόδια για να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στις τηλεοπτικές σειρές.

Μακάρι

Δείτε εδώ 100 φουτουριστικά δημιουργήματα που θα θέλαμε να είναι αληθινά. Βέβαια κάποια από αυτά δεν θα αργήσουν και πολύ.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 27 Απριλίου με 3 Μαΐου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 20,3% και ήταν όπως πάντα στην πρώτη θέση. Εξαιρετική η απόδοση του ALPHA που με το απίθανο 16,1% (βλ. τελικός κυπέλλου) βρέθηκε στη δεύτερη θέση αφήνοντας τρίτο τον ΑΝΤ1 με 13,7%. ALTER και STAR είχαν 10% και 9,1%, ενώ η ΝΕΤ 7,9%. Μεγάλο ποσοστό και για τον ΣΚΑΪ (6%) χάρη στο Final 4.

FML
Δείτε εδώ το τοπ-15 στο FML. Απολαυστικό.
Αγαπημένο αυτής της εβδομάδας:
Today, I overheard my mother and sister talking so I stopped to eavesdrop. I recently enlisted in the Marines, and they were talking about what they would do with the money if I died.

20 χρόνια MEGA
Ψηφίστε τα αγαπημένα σας.

Sony
Δείτε εδώ μια εικόνα που περιλαμβάνει τα 53 χρόνια της Sony με την πάροδο του χρόνου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το Λούφα και παραγραφή.

Βαλβέρδε – Ολυμπιακός
Ένα θέμα συζήτησης που έφερε 1650 σχόλια!

Τέχνη
Με animation.

Φωτό της ημέρας
Τι δείχνει ο διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα