24/7. Όσοι πιστοί προσέλθετε

default image

Για όσους από εσάς βλέπετε ακόμα τη σειρά ‘24‘, ο 7ος κύκλος μετά από μεγάλη καθυστέρηση επιτέλους βγαίνει στον αέρα

Madonna

Το είδαμε και αυτό. Ο Τηλεθεατής, το γνωστό περιοδικό για την τηλεόραση θα προσφέρει στους αναγνώστες του 9 αυθεντικά CD της Madonna. Από τα παλιά βέβαια. Like a Virgin, Like a Prayer, True Blue, Erotica κλπ. Η προσφορά θα διαρκέσει 11 εβδομάδες (θα δοθούν και 2 DVD).  

ΝΕΤ
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη έκανε ποσοστό 23,9% και παρακολουθήθηκε από σχεδόν 1 εκατ. άτομα.

Εκλογές στις ΗΠΑ
Τι άλλο θα δούμε ;

Εφημερίδες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Focus/Bari για το β’ εξάμηνο του 2008, η Athens Voice είναι η  εβδομαδιαία εφημερίδα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, με 278 χιλ. αναγνώστες. Από κοντά η LifO με 229 χιλ., στις 227 ο Επενδυτής. Το Ποντίκι είναι στις 84 χιλ. και η Παρασκευή+13 στις 54 χιλ.
Όσο αφορά τους οδηγούς πόλης, το Down Town έχει κάθε εβδομάδα 187 χιλ. αναγνώστες και το Αθηνόραμα 140 χιλ.

Live by Freddos

Σήμερα Τρίτη, ξεκινά ένα ακόμα Live by Freddos . Συντονιστείτε στη νέα πλατφόρμα στις 21.00 και διεκδικείστε την πίτσα σας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για το αισιόδοξο ‘Θα αλλάξουμε τον κόσμο’.

Dailymotion
To Dailymotion ανεβάζει τον πήχη στην οnline ποιότητα βίντεο και ήχου με τον Νέο Βίντεο Player “HQ”. Μια live επίδειξη μπορείτε να δείτε στο εδώ . Ο καινούριος HQ player προσφέρει στα 37 εκ.χρηστών (comScore, Ιούνιος 2008) του Dailymotion την καλύτερη δυνατή εμπειρία βίντεο και ήχου χωρίς την προσθήκη επιπρόσθετο εύρους ζώνης και προσφέρει καλύτερη ποιότητα βίντεο (512 με 384 pixels) και μέχρι 30 frames το δευτερόλεπτο στους χρήστες με ευρυζωνική σύνδεση και Flash Player 9. Σαν αποτέλεσμα αυτού, οι χρήστες απολαμβάνουν αισθητά πιο ομαλό streaming σε όλα τα βίντεο.

Feed
Σε αυτό εδώ το μπλογκ μπορείτε να πάρετε τα feed για τις εκπομπές Ελληνοφρένεια, Δούρειο Ήχο και Infowar. Πολύ καλή δουλειά, εύγε.

Τζακ Μπάουερ
Για όσους από εσάς βλέπετε ακόμα τη σειρά ‘ 24 ‘, ο 7ος κύκλος μετά από μεγάλη καθυστέρηση επιτέλους βγαίνει στον αέρα. Τον Ιανουάριο του 2009 θα προβληθεί το επεισόδιο νούμερο 145. Ο 7ος κύκλος ήταν να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2008 αλλά με τις απεργίες πήγε πίσω.

Η Σφήνα
Ξεκίνησε με δύο 18άρια, μετά πούλησε 19 και την τελευταία φορά 23 χιλ. φύλλα. Περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο για τη νέα εβδομαδιαία εφημερίδα;

Κατάσκοποι
Δυο μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ, ας δούμε μερικούς από τους μεγαλύτερους αληθινούς κατασκόπους στην Ιστορία. Το πολύ καλό άρθρο είναι από το ΜΕΝ 24 .

Φωτό της ημέρας

Ένα τραίνο και μερικοί επιβάτες του στο Πακιστάν. Μη γκρινιάζετε λοιπόν στο Μετρό αν κάποιες φορές έχει λίγο στριμωξίδι.

Υ.Γ
Για το διπλό σήμερα ο Παναθηναϊκός, αλλά προσοχή αν το καταφέρει. Θυμόσαστε τι έγινε τις 2 τελευταίες φορές που κέρδισε μέσα στη Γερμανία. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα