Acropolis, Google Maps και Σινεμά

default image

Μια χαρά τα εγκαίνια του Μουσείου μαθαίνουμε. Κάτι έλειπε όμως. Τα χρήσιμα αυτοκίνητα της Google. Δείτε 20 "κομμένα" φιλμ ανά τον κόσμο

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή πρώτευσε και πάλι το Πρώτο Θέμα με 182 χιλ. φύλλα. Ακολούθησε το Βήμα με 178 και η Καθημερινή με 149. Στις 145 η Καθημερινή, στις 108 το Έθνος. Real News και Ελεύθερος Τύπος είχαν 83 και 78 χιλ. φύλλα αντίστοιχα.

Ατάκες
We never really grow up, we only learn how to act in public. 100 και θανατηφόρες.

Κινηματογραφικό κουΐζ
Βρείτε την ταινία του Μάικλ Μπέι από την έκρηξη. Βοήθεια εδώ .

Παιχνίδια
Επίσης από το Empire τα 100 καλύτερα video games. Στην πρώτη θέση ο Super Mario.

Super Mario
Εδώ περισσότεροι.

Βασιλιάς των σπορ
Το ποδόσφαιρο. Διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα έρευνα.

Google Μaps
Μπορεί στη χώρα μας να μην το θέλουμε το Google Street View, παρόλα αυτά την Παρασκευή στο Παγκράτι τριγύρναγε ένα από τα αυτοκίνητα που τραβάνε φωτογραφίες στους δρόμους. Καμιά φορά μπορεί και να φανούν χρήσιμα  βέβαια.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 8 με 14 Μαΐου το MEGA πήρε άριστα 20%, ενώ ο ΑΝΤ1 βρέθηκε λίγο πίσω από τον ALPHA (15%) με 14,9%. Το ALTER είχε 10,9% και το STAR 9,5%. Η ΝΕΤ ακολούθησε με 7,9% και ο ΣΚΑΪ με 3,7%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Επιτέλους ένα χαμόγελο. Η Ελευθεροτυπία

Σινεμά
Δείτε εδώ 20 κινηματογραφικά φιλμ που για διάφορους περίεργους λόγους κόπηκαν ανά τον κόσμο.

Στις νέες εποχές
Διαβάζουμε πως το σάιτ των NY Times έκανε 60 εκατ. θεάσεις μέσω κινητού τον Απρίλιο που μας πέρασε με τα 20 εκατ. από αυτά να είναι από iPhone. H εφαρμογή στο AppStore έχει κατέβει 2 εκατ. φορές.

Whatever Works
Γούντι Άλεν με Λάρι Ντέιβιντ. Τί συνδυασμός;! Αν έχετε δει τη σειρά Curb Your Enthusiasm ξέρετε τι εννοούμε (σχετικά με τον 2ο). Δείτε εδώ το επίσημο σάιτ και τρέιλερ.

Ζευγάρια
Ο Τομ Κρουζ με τον Τζον Γουέιν, η Σκάρλετ Γιοχάνσον με τον Πολ Νιούμαν. Όλα γίνονται. Αμέτρητοι διαγωνισμοί photoshop εδώ .

Φωτό της ημέρας
Μια χαρά τα εγκαίνια μαθαίνουμε. Κάτι έλειπε όμως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα