Αδιάφορο χιλιοπαιγμένο σεξ

default image

Πόσοι συνδετικοί κρίκοι (άνθρωποι) χρειάζονται για να γνωριστούν δύο άγνωστοι στον πλανήτη; Μόλις έξι

Μπλογκ

Επιτέλους μετά από πολυήμερες διακοπές ο ‘Το Κουρκούτι’ επέστρεψε στη θέση του. Ρωτήστε τον πως πέρασε,
εδώ .

Μπραντζελίνα
Από 7 εκατ. για κάθε ένα από τα δίδυμα. Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε εδώ και εδώ από ένα δείγμα. Ενδιαφέρον βέβαια έχει και η άποψη της Λαίδης .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η MetroSport γιατί είναι η μοναδική αθλητική εφημερίδα που έχει σήμερα πρώτο θέμα το χρυσό των εφήβων στο μπάσκετ.

AGB
Τη διαβάσατε την είδηση . Περίεργο πάντως που δεν είδαμε χιούμορ του στιλ ‘Έσκασαν τα μηχανάκια της AGB’, ‘Εκρηκτική τηλεθέαση’, κλπ.

ALPHA
Την Έκρηξη έχει σήμερα στις 21.00 ο Alpha…

Espresso
Με υπογραφή Στέφανου Χίου το άρθρο με τις φωτογραφίες με την κατακρεουργημένη σωρό του Νίκου Σεργιανόπουλου, στην Espresso του Σαββάτου, αλλά και της Κυριακής γιατί φαίνεται “άρεσε” το θέμα. Όταν το ακούς δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος. Πρέπει να δεις τις φωτογραφίες με τα μάτια σου για να καταλάβεις σε τι μονοπάτι πήγε η εφημερίδα. Πραγματικά παγώσαμε.

MTV
Το τηλεοπτικό κανάλι Smart έχει βγάλει αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ελληνικού MTV. Σε 28 μέρες (1η Σεπτεμβρίου) το μουσικό κανάλι θα ξεκινήσει την πορεία του στη συχνότητα του Smart.

Νέα
Πόσοι συνδετικοί κρίκοι (άνθρωποι) χρειάζονται για να γνωριστούν δύο άγνωστοι στον πλανήτη; Μόλις έξι. Διαβάστε εδώ το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα.

Golden FAQ
Έπεσε στα χέρια μας (στην ουσία πληρώσαμε 2,90) το πρώτο τεύχος του πολυσύνθετου περιοδικού Golden FAQ. Περιέχει ένα κόμικ Μανάρα, το faq letters (με πορνογράμματα αναγνωστών), ένα VCD με xxx βίντεο διάσημων του Χόλιγουντ (τα γνωστά hardcore της Πάρις Χίλτον, Πάμελα Άντερσον κλπ.), 14 συνεντεύξεις ολυμπιονικών στο Θανάση Λάλα και ένα περιοδικάκι με τίτλο Faq by You, όπου είναι γραμμένο μόνο από αναγνώστες. Γενικά το φίλινγκ που δίνει είναι από το περιοδικό FREE, σε χειρότερη όμως έκδοση. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας άρεσε, μάλλον με πρόχειρη δουλειά μοιάζει που πάει να πιάσει αναγνώστες πουλώντας χιλιοπαιγμένο σεξ.

Ειδήσεις
Τον Ιούλιο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA βρέθηκε για ακόμα ένα μήνα στην κορυφή με ποσοστό 20,7%. Σε απόσταση αναπνοής αυτό του ALTER με 19,2%. Στην τρίτη θέση το STAR με 16,5%, τέταρτος ο ΑΝΤ1 με 14,6%. ΝΕΤ και ALPHA είχαν 13,5% και 9,2% αντίστοιχα, με τον δεύτερο να είναι πολύ πεσμένος.

Φωτό της ημέρας
Τα σημάδια που βλέπετε στην πλάτη της Κινέζας κολυμβήτριας των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινάνε σε 4 μέρες, είναι ασφαλώς από βεντούζες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα