Αγάπη και μίσος πάνε μαζί

default image

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε τηλεθέαση 63,4% και την παρακολούθησαν περίπου 1,2 εκατ. άνθρωποι

Δυο λινκ


Εδώ μπορεί κανείς να καταχωρεί τα αγαπημένα του πράγματα. Ταινίες, βιβλία, μουσική.


Εδώ (είναι και ντόπιο) μπορεί κανείς να βγάζει το μίσος του για κάτι ή κάποιον, γράφοντας μερικές γραμμές.

Πρωτοσέλιδα
Εδώ μπορείτε να δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (κυρίως για Ντιόγο). Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έγραφαν οι ίδιες εφημερίδες ακριβώς 3 χρόνια πριν (κυρίως για Ντάνι και Μπαμπαγκίτα), χάρη στη νέα υπηρεσία του SPORT 24 στα πρωτοσέλιδα όπου εύκολα βλέπουμε τι γραφόταν την ίδια μέρα πέρυσι, πριν 2 και πριν 3 χρόνια.

Β
Σε δημοσκόπηση του αμερικανικού περιοδικού Paste , το φιλμ ‘ Evil Dead 2 ‘ αναδείχθηκε ως η καλύτερη b-movie όλων των εποχών. Διαβάζουμε πάντως πως ο Σαμ Ράιμι το σκέφτεται για ‘ Evil Dead 4 ‘!

Πόστερ
Δείτε εδώ όλες τις επίσημες αφίσες των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896 μέχρι το 2008.

Το Βήμα
Καθημερινά το Βήμα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα βιβλίο τσέπης με μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή. Σήμερα, ‘Η δολοφονία του Τζων Αυλακιώτη’.

Τηλεθέαση
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε τηλεθέαση 63,4% κια την παρακολούθησαν περίπου 1,2 εκατ. άνθρωποι, ενώ και η επανάληψη το βράδυ δεν πήγε άσχημα (32,2%). Όσο για την Κίνα, εκεί η τηλεθέαση έκανε μεγάλο ρεκόρ με 840 εκατ. περίπου τηλεθεατές.

Στο Χόλιγουντ
Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τις ηθοποιούς που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα την περίοδο 1η Ιουνίου 2007 με 1η Ιουνίου 2008, σύμφωνα με το Forbes:
Κάμερον Ντιάζ – 50 εκατ. δολάρια
Κίρα Νάιτλι – 32
Τζένιφερ Άνιστον – 27
Ρις Γουΐδερσπουν – 25
Γκουΐνεθ Πάλτροου – 25

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Η Ρωσία βρυχάται’ και το πλήθος πληροφοριών για το τραγικό θέμα.

Kindle
Το ηλεκτρονικό διαβαστήρι της Amazon, Kindle , πάει ανέλπιστα καλά όσο αφορά τις πωλήσεις. Παρότι στοιχίζει 359 δολάρια, μέσα στο 2008 αναμένεται να πουληθούν 380 χιλ. συσκευές, ενώ μέχρι το τέλος του 2010, ένα εκατ. Αναλυτές το παρομοιάζουν με το iPod και πιστεύουν πως θα κάνει όμοια εμπορική επιτυχία. Αυτή τη στιγμή στο Κindle μπορεί κανείς να διαβάσει από 150 χιλ. τίλους βιβλίων, μέχρι εκατοντάδες μπλογκς και εφημερίδες.

Φωτό της ημέρας
Ακόμα εδώ;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα