Ακόμα και στον Άρη μαύρισε η οθόνη

default image

Μπάλα
Εντάξει, εντάξει μη δικαιολογήστε, η μαύρη οθόνη δεν είναι μόνο στη ΝΕΤ, είναι σε όλο τον πλανήτη, για να μην πούμε στο ηλιακό μας σύστημα.

Web
Σύμφωνα με έρευνες της Jupiter Research, μέχρι το 2012 το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Γης θα είναι online. Τα λέγαμε και προχθές για την αύξηση των PC στον πλανήτη και πως οι πιο φτωχές χώρες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα για το διαδίκτυο, οι ερευνητές περιμένουν τεράστια αύξηση σε Κίνα, Ρωσία, Ινδία, Βραζιλία.

ΣΚΑΪ
Την Κυριακή, ο Σκάι και η Olympus Marathon διοργανώνουν τον ιδιαίτερα σκληρό αγώνα τρεξίματος ‘Σκάι – Olympus Marathon’. Συμμετέχουν 551 αθλητές από 17 χώρες και η τηλεόραση του Σκάι θα καλύψει την εκκίνηση στις έξι το πρωί, στους πρόποδες του Ολύμπου και τους τερματισμούς από τις 09.30 ως τις 10.30 στο Λιτόχωρο. Δείτε εδώ τη διαδρομή.

ΑΝΤ1
Τη Δευτέρα στις 22.00 ρίχνει αυλαία για την τωρινή σεζόν και η σειρά ‘Φίλα τον βάτραχό σου’. Άγνωστο γιατί, θα συνεχίσει και το Φθινόπωρο.

ΡΧΣ
Σήμερα Πέμπτη κλείνει τον κύκλο της η περίφημη εκπομπή Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα του Στέλιου Κούλογλου. Στις 22.00 στην ΕΤ1 λοιπόν και στο πλαίσιο της Θεματικής Βραδιάς , θα προβληθεί ένα αφιέρωμα για τα 13 χρόνια του ΡΧΣ.

ΝΕΤ
Απέναντι βέβαια έχει τον δεύτερο ημιτελικό του Euro μεταξύ Ισπανία και Ρωσίας.

HD DVD
Ως γνωστό στον πόλεμο φορμά μεταξύ Blu-ray και HD DVD νικητής βγήκε το πρώτο. Όσοι βέβαια ήταν άτυχοι και αγόρασαν το player της Toshiba που παίζει τα HD DVD, αν όχι ήδη, σε λίγο θα το βάλουν στην αποθήκη. Το τελευταίο φιλμ που θα βγει στο εμπόριο σε HD DVD θα είναι το ιρλανδικό Disco Pigs μέσα στον Ιούλιο.

Playmate 2008
Εδώ μπορείτε να δείτε τη νικήτρια του διαγωνισμού του Playboy, καθώς και άλλες… όμορφες στιγμές της βραδιάς που προβλήθηκε από το STAR (15,5% τηλεθέαση).

NetMed
Διαβάζουμε στο Satleo πως σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Naspers, το σύνολο των συνδρομητών σε Ελλάδα και Κύπρο έχει πλέον ξεπεράσει τις 362 χιλ. (μέχρι 31/3/2008). Οι 312 έχουν Nova και οι 50 Filmnet-Supersport.

Facebook
Όλοι εσείς που ταλαιπωρείστε και τρώτε την ώρα σας σε αυτό το πράγμα το Facebook, ίσως βρείτε ενδιαφέρον αυτό εδώ το άρθρο για τις 50 πιο ενεργές εφαρμογές του.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος για την τελευταία προειδοποίηση.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Deception – Ερωτικό θρίλερ με τους Χιου Τζάκμαν, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μισέλ Ουίλιαμς.
Rec – Τρόμου από την Ισπανία.
London to Brighton – Βρετανικό θρίλερ.
Ανάμεσα σε δύο άντρες – Γαλλικό ερωτικό δράμα.
Τα τραγούδια της αγάπης – Δραματικό μιούζικαλ από τη Γαλλία.
Η λεμονιά – Δραματική από Ισραήλ-Γερμανία.
Να πεθαίνεις στα 30 σου – Ντοκιμαντέρ για το Μάη του ‘68.

LEGO
Αν σας αρέσουν τα διάσημα τουβλάκια και έχετε την περιέργεια να μάθετε πόσα από αυτά κατασκευάζονται στο εργοστάσιο κάθε λεπτό που περνάει, ή αν σας νοιάζει πια χώρα έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις και άλλα τέτοια, τότε ρίξτε μια ματιά στο ωραιότατο άρθρο εδώ με δεκάδες ερωτήσεις και απαντήσεις για τα Lego.

ΑΝΤ1
Διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο πως θα δούμε στην επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 μια νέα ελληνική σειρά που βασίζεται στην ισπανική ‘One step forward’, η οποία βασίζεται στη διάσημη αμερικανική σειρά ‘Fame’. Η παραγωγή είναι σε φάση οντισιόν και ασφαλώς εκτός από υποκριτικές ικανότητες απαιτούνται και χορευτικές ή φωνητικές.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από ένα ομαδικό γάμο 1.600(!) ζευγαριών, το οποίο οργανώθηκε από τον Κυβερνήτη του Ριάντ, με σκοπό να βοηθηθούν οι νέοι που δεν έχουν τα χρήματα για ακριβούς γάμους και δεξιώσεις. Και μιλάμε για τη Σαουδική Αραβία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα