Ακόμα Πέμπτη είναι, δεν αντέχουμε!

default image

Αλλά επειδή οι διακοπές συνεχίζονται, το ΜΕΝ 24 συνεχίζει να προτείνει βιβλία για το καλοκαίρι,ενώ ο Ηλίας Μαμαλάκης ετοιμάζει ντοκιμαντερ

Βιβλία
Το MEN 24, σε συνεργασία με 18 μπλόγκερς, σας προτείνει βιβλία για το καλοκαίρι. Εδώ και εδώ. Το καλύτερο (του Κ.Κ. Μοίρη) έμεινε για το τέλος.

Fly Beeyond Festival
Πέρα από κάποια παρατράγουδα και κάποιες ενστάσεις ανθρώπων που πήγαν στο φεστιβάλ χθες Τετάρτη, περί ξυλοφορτώματος από “κρανιοφόρους” και κουκουλοφόρους και αν εξαιρέσει κανείς πως ο Τζόνι Ρότεν δέχτηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι, το Fly Beeyond Festival πήγε καλά και ο κόσμος που παρευρέθηκε ευχαριστήθηκε μουσική.

Μπάλα
Η Netmed ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων αποκλειστικής μετάδοσης του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (French Football Ligue 1) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
The Dark Knight – Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Άαρον Έκχαρτ, Μάγκι Τζίλενχαλ, Μάικλ Κέιν.
Άνευ Ενδυμάτων – Κωμωδία από τη Δανία.
Fireflies in the Garden – Κοινωνική με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Γουίλαμ Νταφόε.
Afr – Πολιτικό ψευδοντοκιμαντέρ από τη Δανία.
Οι Φυγάδες του Μιζούρι – Το αριστούργημα του Άρθουρ Πεν με τους Μάρλον Μπράντο, Τζακ Νίκολσον.
Ο θείος μου από την Αμερική – Δραματική του 1980 με τον Ζεράρντ Ντεπαρντιέ.

ΕΤ3
Ο αγαπημένος στο ευρύ κοινό Ηλίας Μαμαλάκης κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την εκπομπή ‘Μπουκιά και Συχώριο’ του MEGA και συνεργάζεται με την ΕΤ3! Θα παρουσιάσει μια σειρά ντοκιμαντέρ ταξιδιωτικού χαρακτήρα με τίτλο ‘Χώματα με Ιστορία’.
Όπου και να είστε σας ακολουθούμε.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για την φωτογραφία.

Σινεμά
Ως γνωστό τα φιλμ Terminator συνεχίζονται, απλά δεν παίζει πια ο Σβατζενέιγκερ. Πλέον η νέα σειρά ταινιών εστιάζει στον Τζον Κόνορ και την προσπάθεια του να νικήσει τις μηχανές προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κρίστιαν Μπέιλ. Δείτε εδώ το teaser trailer.

Στην Πάτρα
Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο σταθμό Πάτρα TV.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αντεργατική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού «ΠΑΤΡΑ TV » που αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη λειτουργία του σταθμού με αποτέλεσμα να οδηγήσει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και να στερήσει την τοπική κοινωνία από μια φωνή ενημέρωσης.
Η ιδιοκτησία του «ΠΑΤΡΑ TV » του ομίλου Πολέμη είχε επιχειρήσει και άλλη φορά να κλείσει τον σταθμό, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι αντιμετωπίζει τον τομέα, που υποτίθεται ότι είχε αποφασίσει να υπηρετεί, με τρόπο ευκαιριακό και τους εργαζόμενους ως αναλώσιμους.
Η ΕΣΗΕΑ θα στηρίξει την ΕΣΗΕΠΗΝ σε κάθε συνδικαλιστική και νομική ενέργειά της, ώστε ο σταθμός να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, χωρίς να θιγούν στο ελάχιστο τα εργασιακά δικαιώματα των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζομένων.

Amazon
Σύμφωνα με τους New York Times, η Amazon ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της διαδικτυακό κατάστημα με ‘video on demand’. Αρχικά θα προσφέρει στους χρήστες της 40 χιλ. τίτλους ταινιών και σειρών και η διαφορά από άλλα παρόμοια online καταστήματα είναι πως την ταινία που θα θέλει κανείς να δει δεν θα περιμένει να κατέβει στο σκληρό του αλλά θα τη βλέπει, αν το επιλέξει, κατευθείαν με streaming.

Φωτό της ημέρας
Αυτός είναι τρόπος διαμαρτυρίας (άσχετο πια είναι τα αιτήματα)! Από ένα τύμπανο ο καθένας και κάτω από το υπουργείο, πρεσβεία κλπ. Δεν μπορεί, κάποιος θα ακούσει. Το στιγμιότυπο είναι από το Μπουένος Άιρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα