Ακονίστε το μυαλό σας

default image

Έξι βιβλία που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε και να «γυμνάσετε» το μυαλό σας

Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο εγκέφαλός μας επιδέχεται εκγύμνασης και βελτίωσης. Όλοι μας έχουμε τρομερές δυνατότητες για αλλαγή και μάθηση. Όλοι μας μπορούμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να μάθουμε νέα πράγματα, να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες, να διατηρήσουμε τη μνήμη μας κοφτερή.

Το BusinessBooks σας προτείνει έξι βιβλία που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε και να «γυμνάσετε» το μυαλό σας, προκειμένου και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε προς το καλύτερο και να εξελιχθείτε.

* Η τέχνη της καθαρής σκέψης

Ο εγκέφαλός μας δεν είναι αλάνθαστος, καθόλου μάλιστα. Σ’ αυτό το μοναδικό βιβλίο, ο συγγραφέας μας μαθαίνει, σε 52 σύντομα κείμενα με έξυπνα παραδείγματα, να εντοπίζουμε και να αποφεύγουμε τις ‘γνωστικές πλάνες’, αυτές τις παγίδες του μυαλού στις οποίες όλοι κινδυνεύουμε να πέσουμε κάθε στιγμή.

* Ευρηματική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε


 

Το βιβλίο προσφέρει 50 γρίφους εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, να καταφέρετε να μην κολλάει το μυαλό σας, να βρίσκετε καινοτόμες λύσεις, να απελευθερωθείτε από άκαμπτα μοτίβα σκέψης, να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και γρήγοροι σε συνθήκες που απαιτούν προσαρμογή.

* Λογική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε


 

Το βιβλίο προσφέρει 50 γρίφους εξάσκησης του μυαλού για να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, να λαμβάνετε λογικές αποφάσεις, να κάνετε καλές επιλογές, να σκέφτεστε καθαρά, γρήγορα και δημιουργικά, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση σε συνθήκες πίεσης.

 

* Make Your Brain Work: How to Maximise Your Efficiency, Productivity and Effectiveness


Το βιβλίο, βασισμένο στα πρόσφατα ευρήματα της νευροεπιστήμης, αναλύει όλες τις συνήθειες, τεχνικές και συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να κάνετε το μυαλό σας να δουλέψει και συνακόλουθα να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας.

* Clarity: Clear Mind, Better Performance, Bigger Results


Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς να καθαρίσετε τη σκέψη σας, να αγχώνεστε λιγότερο, να είστε περισσότερο παραγωγικοί, να βελτιώσετε τη συγκέντρωσή σας, να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα, να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις.

* Sort Your Brain Out: Boost Your Performance, Manage Stress and Achieve More


Το βιβλίο εξηγεί πώς μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορές, πεποιθήσεις και κίνητρα, να είστε περισσότερο δημιουργικοί, να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις, να βελτιώσετε τη διάθεση και τη μνήμη σας, να διαχειρίζεστε το άγχος σας, να διώξετε τον κίνδυνο της άνοιας.

Δείτε εδώ όλα τα βιβλία που προσφέρει το BusinessBooks.

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα