Αλλού πουλάνε εφημερίδες κι αλλού φωτογραφίες

default image

Troktiko vs Θέμος

Μήνυση διαβάσαμε ότι κατέθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης στο  troktiko.blogspot.com για συκοφαντική δυσφήμηση. “Απάντηση” υπόσχεται το δημοφιλές και επιτυχημένο blog, οπότε να αναμένουμε συνέχεια στη συγκεκριμένη κόντρα;

DownTown scores!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έδωσε συνέντευξη στο DownTown της περασμένης Πέμπτης και δήλωσε “όπου πάω με κοιτάνε λες και είμαι ο δολοφόνος”, θέλοντας έτσι να… σκοτώσει τις φήμες και τη ραδιο-αρβύλα που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά του για την υπόθεση του Νίκου Σεργιαννόπουλου. Όπως και να ‘χει, το DownTown έκλεψε την παράσταση με τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Helloooo… είμαι πρώτο
Κι αφού πιάσαμε τα lifestyle εβδομαδιαία έντυπα, ας δούμε και τις πωλήσεις τους (για την εβδομάδα 30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου) που το καλοκαίρι συνήθως ανεβαίνουν κατά πολύ: Το Hello είναι πρώτο με 49.530, το OK δεύτερο με 45.370 και το DownTown τρίτο με 30.360. Όλοι θέλουν να ξέρουν τι μαγιό φοράει η Μενεγάκη όταν κάνει μπάνιο…

Κυριακάτικες πωλήσεις

Την προηγούμενη Κυριακή πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα ήταν το “Βήμα” με 188.220. Ακολούθησε το ανεβασμένο (κατά 44.110 φύλλα) “Πρώτο Θέμα” με 178.120, τρίτη η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” με 140.120, τέταρτη η “Καθημερινή” με 129.260, πέμπτο το “Έθνος” με 120.440 και έκτος ο “Τύπος της Κυριακής” με το… φτωχό αυτή τη φορά 79.200.

Οι μεταγραφές πουλάνε (εφημερίδες)

Οι αθλητικές εφημερίδες διανύουν ημέρες παχιών αγελάδων με συνολικές πωλήσεις την περασμένη Κυριακή 229.560 (9% άυξηση). Η Sportday πρώτη με 52.290, το Goal δεύτερο με 33.000, τρίτος ο Πρωταθλητής με 32.700 και σε απόσταση αναπνοής το Φως με 32.290.

Νέο “οχι” από τη Yahoo

Η Microsoft προσπάθησε να εξαγοράσει για μια ακόμη φορά τη μηχανή αναζήτησης Yahoo, αλλά άκουσε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι, αφού η Yahoo θεώρησε την προσφορά της Microsoft ανάξια λόγου. Οπότε το πωλητήριο εξαολουθεί να ισχύει. Όποιος έχει, ας προσέλθει.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Της Goal News. Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα;;;

Η φωτό της ημέρας
Η Αντζελίνα Τζολί έφερε επιτέλους σε αυτόν τον Hollywood κόσμο τα δύο πολυαναμενόμενα δίδυμα και ο χορός των εκατομμυρίων ξεκίνησε για τις πρώτες φωτογραφίες τους. Οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για ποσό που θα φτάσει ακόμη και τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Η έπαυλη που αγόρασε το ζεύγος Τζολί-Πιτ στη Γαλλική Ριβιέρα έκανε 11 εκατομμύρια δολάρια. Ωραία. Θα τους μείνουν κιόλας.Εμείς δίνουμε λεφτά για φωτογραφίες σαν και τη δική μας. Από τις παλιές, τις καλές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα