ALPHA μέρα η σημερινή

default image

Πέρυσι κάθε Τρίτη, γράφαμε για τα νούμερα (τηλεθέασης) του Παρά Πέντε, φέτος κάθε Τετάρτη για αυτά του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

AskMen

Το γνωστό ανδρικό πόρταλ
AskMen ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους 49 άνδρες της χρονιάς. Ψήφισαν πάνω από 1 εκατ. χρήστες του σάιτ, ενώ να θυμίσουμε πως πέρυσι πρώτος είχε αναδειχθεί ο Τζορτζ Κλούνι. Φέτος λοιπόν, την πρώτη θέση κατάλαβε ο
Ντέιβιντ Μπέκαμ , με τον Ματ Ντέιμον να τον ακολουθεί. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Τίμπαλαντ, στην τέταρτη ο Ρότζερ Φέντερερ και στην πέμπτη ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

ALPHA1
Είδαν στον Alpha πως η σειρά ‘Υπέροχα Πλάσματα’ έχει πλέον την απήχηση που της αξίζει και αποφάσισαν να μας δείξουν χθες ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές από αυτά που έχουν ήδη προβληθεί, έτσι ώστε όσοι δεν την είχαν δει να μπουν στο νόημα. Ελπίζουμε να μην τους γίνει συνήθεια μόνο (μην πηγαίνει χαράμι και το lead-in από το Τσαντίρι). Άλλωστε πρώτοι εμείς (sic) δείξαμε την συμπάθεια και στήριξή μας προς τη σειρά του Alpha, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Oink
Σκουραίνουν τα πράγματα. Μετά το κλείσιμο του tv-links.co.uk που σας γράφαμε προχθές, ήρθε η σειρά του Oink.cd . Ο δημοφιλής BitTorrent tracker είχε 180 χιλ. εγγεγραμμένους χρήστες οι οποίοι βέβαια κατέβαζαν αβέρτα πειρατική μουσική. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο στο Μίντλεσμπρο, ενώ και η Ιντερπόλ εισέβαλε σε εγκαταστάσεις του σάιτ στην Ολλανδία. Δείτε εδώ αντανακλαστικά: Ένα blog που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το Oink , ένα χιουμοριστικό flash σάιτ και το βίντεο της σύλληψης.

Απόφαση
Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική πως επιτέλους βγήκε απόφαση για τον Κ. Τριανταφυλλάκη, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας ‘Απόφαση’. Καταδικάστηκε λοιπόν σε φυλάκιση 3 ετών και 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, για μη καταβολή των δεδουλευμένων σε υπαλλήλους της εφημερίδας που έκλεισε πριν 2 χρόνια. Τα χρήματά τους θα τα πάρουν οι άνθρωποι; Εκεί είναι το ζουμί.

Guardian
Λανσαρίστηκε χθες από τη Guardian το αμερικανικό σάιτ της, Guardianamerica.com με μία μάλιστα αποκλειστική συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον. Η κίνηση δεν είναι τυχαία ασφαλώς μια και το ένα τρίτο του ‘traffic’ του βρετανικού σάιτ της Guardian γινόταν από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο είχε 16 εκατ. μοναδικούς χρήστες με τα 5 εκατ. από αυτούς να προέρχονται από τις ΗΠΑ.

ALPHA2
Πέρυσι κάθε Τρίτη, γράφαμε για τα νούμερα (τηλεθέασης) του Παρά Πέντε, φέτος κάθε Τετάρτη για αυτά του Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Χθες λοιπόν, η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου άγγιξε προς το τέλος της το ποσοστό του 58,2%! Και δεν είναι πως ξαφνικά ο Λαζόπουλος έγινε καλός σε αυτό που κάνει. Απλά έγινε σούσουρο για την εκπομπή του και μετατράπηκε σε must. Σύμφωνα με λεγόμενα του ηθοποιού, το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ θα σταματήσει του χρόνου. Ασφαλώς θα κάνει κάτι άλλο και καλά θα κάνει ο ALPHA να μην τον αφήσει να του φύγει.

ΕΤ1
Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στις 22.00, καλεσμένος του Στέλιου Κούλογλου στη ‘Θεματική Βραδιά’ είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέμα της εκπομπής, ‘Ευρώπη-Ελλάδα: Τα Διλήμματα των Σοσιαλιστών’. Η διαφορά είναι πως μπορούν όσοι θέλουν να στείλουν τις ερωτήσεις τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μέσω του YouTube. Διαβάστε εδώ πως.

Μπάλα
Τετάρτη 21.45, Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός, στη ΝΕΤ.

Ευρωλίγκα

Τετάρτη 20.45, Παναθηναϊκός – Ρόμα, στο SS3.
Τετάρτη 20.45, Άρης – Ουνικάχα Μάλαγα, στο SS7.
Πέμπτη 21.30, Ολυμπιακός – Ταού Κεράμικα, στο Σκάι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό της Ελευθεροτυπίας . Χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Σκάι
Ο Γιώργος Σιγάλας μπορεί να σταμάτησε το μπάσκετ, δεν έμεινε όμως χωρίς δουλειά. Από αυτή την Πέμπτη λίγο μετά τις 23.00 και κάθε Πέμπτη, ο επιτυχημένος μπασκετμπολίστας θα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του Σκάι, ‘Euroleague Show’. Θεματολογία της ασφαλώς η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, ενώ στο πλευρό του διεθνή άσσου θα είναι οι Δημοσθένης Καρμοίρης και Κώστας Μπατής.

ALPHA3
Εκτός απροόπτου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ξεκινά το (νέο δεν το λες) τηλεπαιχνίδι του Alpha, ‘Ραντεβού στα τυφλά’, με τη Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση. Μιλάμε για μεγάλη αστοχία. Αυτή η γυναίκα πλέον θα μετέχει σε δύο από τα χειρότερα σόου της σεζόν.

Rambo
Δείτε εδώ ένα φρεσκότατο τρέιλερ της νέας ταινίας Rambo που θα προβληθεί στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος από τους παρακάτω τίτλους είναι αυτός που θα συνοδεύει την ταινία:
John Rambo
Rambo IV
Rambo IV: End of Peace
Rambo IV: Holy War
Rambo IV: In the Serpent’s Eye
Rambo IV: Pearl of the Cobra
Rambo: To Hell and Back

ALPHA4
Δυο μέρες πριν τη Ναταλία Γερμανού, ο Μάκης Γεωργίου θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα εκπομπή του σταθμού ‘Κωδικός ALPHA – Προστατευόμενος Μάρτυς’. Τίτλος που σου προκαλεί ανατριχίλα. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα παρουσιάζει διάφορες αστυνομικές ιστορίες με ρεπορτάζ αλλά και δραματοποιημένες αναπαραστάσεις. Σε κάθε ιστορία, ένας προστατευόμενος μάρτυρας θα αποκαλύπτει στοιχεία της υπόθεσης, ενώ θα υπάρχει και κοινό στην εκπομπή που θα κάνει το σώμα των ενόρκων!

Φόλοου απ
Θυμόσαστε για εκείνη την ομάδα που λέγαμε από το Ισραήλ, που έδιωξε τον προπονητή της και πλέον κάνουν κουμάντο οι φίλοι της μέσω διαδικτύου; Διαβάστε εδώ τι έγινε στον πρώτο αγώνα με τους online προπονητές.

Real FM
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου επιστρέφει τη Δευτέρα στα ερτζιανά με μια καθημερινή εκπομπή από τις 22.00 ως τα μεσάνυχτα.

Φωτό της ημέρας
Το Κοράνι της φωτογραφίας χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s έπιασε την τιμή των 2,3 εκατ. δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα