Alter και φτωχή τηλεόραση

default image

Με μια λέξη, φτώχεια. Μόνο η ΕΡΤ κράτησε τα προσχήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με λάθη βέβαια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Alter
Οι εργαζόμενοι δεν πιστεύουν πως βρέθηκε επιφανής επιχειρηματίας για να αγοράσει τον σταθμό. “Σκοτείνιασαν” ακόμα περισσότερο όταν ο Γιώργος Κουρής είπε στον εκπρόσωπο πως ο ενδιαφερόμενος έχει ζητήσει την απόλυση του 50% των εργαζομένων, ενώ όσοι μείνουν θα πρέπει να ξεχάσουν τα οφειλόμενα. Το θαύμα των Χριστουγέννων δεν ήρθε ποτέ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Πρωταθλητής . Πως κάνει Λούτσο Γκονσάλες για την Αφροδίτη Μπάρμπα. Μείωση 20% στους μισθούς των εργαζομένων.

Eλληνική Τηλεόραση
Με μια λέξη, φτώχεια. Μόνο η ΕΡΤ κράτησε τα προσχήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με λάθη βέβαια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Το βράδυ της 26ης που θέλαμε να δούμε μια ταινία των ημερών, μόνο το Star είχε να μας δώσει κάτι. Ακόμα και ο Μπεν Άφλεκ πρέπει να έχει ξεχάσει ότι έχει γυρίσει αυτή την ταινία .

Αγγλία
Το βράδυ των Χριστουγέννων προβλήθηκε από το ITV το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς “ Downton Abbey “. Το είδαμε και εμείς μια ημέρα μετά. Έρχεται και ο Sherlock την Πρωτοχρονιά .

Σινεμά
Ωραίο τρέιλερ, ωστόσο αργεί ο “ Προμηθέας ” του Ρίντλεϊ Σκοτ. Εν τω μεταξύ το “Drive” που άξιζε για τη μουσική, έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων των Όσκαρ στην κατηγορία της μουσικής.

Οneman
Ακόμα να ψηφίσεις για τη δική σου αγαπημένη Ελληνίδα ;

Φωτό της ημέρας
Τζόκινγκ την ημέρα της Δημοκρατίας (26/12) στην Ινδία.

Xρόνια πολλά σε όλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα