Ανεβαίνει στην Κρίση το διαδίκτυο

default image

Σύμφωνα με την αναφορά της Barclays Capital, τα έσοδα από διαφημίσεις στα ΜΜΕ θα πέσουν το 2009 κατά 13%. Αυτό δεν ισχύει όμως για το διαδίκτυο

Στις ΗΠΑ


Σύμφωνα με την αναφορά της Barclays Capital, τα έσοδα από διαφημίσεις στα ΜΜΕ θα πέσουν το 2009 κατά 13%. Στην τηλεόραση συγκεκριμένα προβλέπεται πτώση εσόδων από διαφήμιση κατά 21,5%. Στο διαδίκτυο βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά και η πρόβλεψη λέει για αύξηση εσόδων κατά 5,7% (25 δισ. δολάρια).




Περιοδικά
Το πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις το Φεβρουάριο ήταν το Cosmopolitan με 71 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, Glamour με 69, Mirror με 60, Lucky και Elle με 57, Σούπερ Κατερίνα με 45, Pink Woman με 41, Prevention με 42 χιλ.

Στη Ν. Αφρική
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπου που κολυμπάει με λιοντάρια (φωτό της ημέρας 12/3).

TV
Πανικός σε αμερικανικό ριάλιτι. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Holi – Το Φεστιβάλ των Χρωμάτων
Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες του  Boston.com .

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα είχε 215 χιλ. φύλλα και ήταν και πάλι στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση το Βήμα με 176 χιλ., στην τρίτη η Καθημερινή με 167. Ακολούθησαν, Ελευθεροτυπία με 147, Real News με 124, Έθνος με 116, Ελεύθερος Τύπος με 84 χιλ. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 93 χιλ. φύλλα.

Πλούσιοι
Τη λίστα με τους πιο πλούσιους του Forbes την είδατε . Εδώ μπορείτε να δείτε όλους αυτούς που έχουν μπει στη λίστα και η ασχολία τους είναι με την τεχνολογία, όπως οι Brin και Page της Google, ο Bezos της Amazon κλπ.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 2 με 8 Μαρτίου το MEGA είχε τηλεθέαση 18,7%. Δεύτερος ο ALPHA (μετά από πολλά χρόνια…) με ποσοστό 15,3% και χάρη στα ματς του Κυπέλλου και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Τρίτος ο ΑΝΤ1 με 14,9%, τέταρτο το ALTER με 11%, πέμπτο το STAR με 10,3%. Στο 8,7% η ΝΕΤ, 3,8% για τον ΣΚΑΪ.

ALPHA

Από τον Απρίλιο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA θα μεταδίδεται στις 19.00, ενώ αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις κι άλλες αλλαγές στον σταθμό της Κάντζας, με τα νέα εξ Γερμανίας αφεντικά να δημιουργούν ένα εντελώς νέο προφίλ.

ΑΝΤ1
Το ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’ όπως έχουμε ξαναπεί δυστυχώς επιστρέφει. Θα προβληθούν 11 επεισόδια και η έναρξη είναι στις 27 Μαρτίου. Στην παρουσίαση ο Χρήστος Φερεντίνος, στην κριτική επιτροπή οι ίδιοι που ήταν.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή . Αφού μόνοι μας δεν μπορούμε, ας έρθει κάποιος που μπορεί.

Στη Νορβηγία
Η νορβηγική ΕΡΤ, η NRK (Norwegian Broadcasting Corporation), ανακοίνωσε πως θα δίνει το περιεχόμενο της με torrents, μέσω του BitTorrent tracker που θα λανσάρει. Από έσοδα δεν έχει πρόβλημα καθώς από την άδεια τηλεόρασης που έχουν όλοι οι πολίτες στη χώρα βγάζει το μεγαλύτερο κέρδος της, έτσι λοιπόν μπορεί να δίνει το περιεχόμενό της σε ακόμα περισσότερο κόσμο σε όλη τη Γη.

Φωτό της ημέρας
Ο ερχομός της Άνοιξης γιορτάζεται στην Ινδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα