ΑΝΤ1, Comics και Videos

default image

Καθ’ ότι της μόδας τελευταία, μπορείτε να διαβάσετε “7 τρόπους να γράφετε ανώνυμα στο blog σας”

ANT1

Στα εργασιακά χνάρια που βάδισε ο Alpha, βαδίζει και ο ΑΝΤ1 ο οποίος ξεκίνησε Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου σύμφωνα με σημερινή του ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε
εδώ . Ο ιδιωτικός σταθμός τονίζει ότι προχώρησε σε αυτή τη λύση αφού έκανε πρώτα όλες τις αναγκαίες ενέργειες μείωσης του κόστους. Λίγο πριν τα μπάνια του λαού, η χιονοστιβάδα στα media συνεχίζεται.

15 εσείς; 31 εμείς
Σας είχαμε πει για τον 15χρονο που έγραψε στους Financial Times για το πως ενημερώνεται η γενιά του και συγκλόνισε (!) τα σκουριασμένα μυαλά των μεσήλικων μάνατζερ. Διαβάστε εδώ την αντίστοιχη εκδοχή ενός 31χρονου. Στα σχόλια θα βρείτε κι ένα παλιμπαιδίζονται 31χρονο με όνομα καφέ, ο οποίος έχει γράψει λάθος το url της στήλης του.

Ανώνυμος blogger
Καθ’ ότι της μόδας τελευταία, μπορείτε να διαβάσετε “ 7 τρόπους να γράφετε ανώνυμα στο blog σας ” από το έγκριτο blog του Πολ Μπράντσο, καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μπέρμινγχαμ. Όντας άνθρωπος με παιδεία, δεν έχει συμπεριλάβει 2-3 αυτονότητα όπως πχ “Ανώνυμος δεν σημαίνει Ασύδοτος” και “Αξιοποίησε την ανωνυμία, μην την εκμεταλλεύεσαι”.

Λόγω Τιμής… το ξαναβλέπω
Μια χαρά τα πάει το Λόγω Τιμής ως επανάληψη στο MEGA. Με σχεδόν 15% κάθε μέρα στην τηλεθέαση, φαίνεται πώς μας είχε λείψει ο Κούρκουλος, ο Μαρκουλάκης και ο Πυρπασόπουλος σαν “μωρά παιδιά”. Από αρχές Σεπτεμβρίου περιμένουμε επαναλήψεις από Απαράδεκτους και Τρεις Χάριτες.

Comics Memories
Κάντε κλικ εδώ και απλώς αφήστε το μυαλό σας να κάνει rewind. Αυτά που διαβάζαμε μικροί και θα θέλαμε να διαβάζουμε και μεγάλοι.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας (παλιό – που ανακαλύψαμε)
Αυτή μας κυβερνά. Ποια; Αυτή . Τότε. Τώρα; Οι δημοσκοπήσεις λένε ο κανένας.

Στην Παταγονία ο Τότσικας
Ο Αποστόλης Τότσικας και όχι ο Γιάννης Αϊβάζης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του MEGA, Παταγονία. Ναι, στην άκρη της γης θα πάει.
 
LIFO
Η Ειδική πολυτελής έκδοση της LifO δωρεάν στην Αθήνα και έναντι μικρού αντιτίμου σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά. Πληροφορίες εδώ .

Video report
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ποσοστά των ενήλικων χρηστών του ίντερνετ που χρησιμοποιούν “video-sharing” ιστοσελίδες όπως το YouTube, το Dailymotion κα
Στις ηλικίες 18-29: Το 90%. Ένα χρόνο πριν, το 72%
Στις ηλικίες 30-49: Το 67%. Ένα χρόνο πριν, το 57%
Στις ηλικίες 50-64: Το 41%. Ένα χρόνο πριν, το 34%
Στις ηλικίες 65+ :   Το 27%. Ένα χρόνο πριν, το 19%
( πηγή )

Xbox 360
Κάπου μέσα στο φθινόπωρο και σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται η “κοινωνική αναβάθμιση” του Xbox 360 με την προσθήκη εφαρμογών για το Facebook και το Twitter.

Φωτό της ημέρας
Στην ξάπλα θα περάσουμε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα