Άντε, και πολλούς απογόνους

default image

Το 2008 ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία η ενήμερωση από το διαδίκτυο πέρασε στη δεύτερη θέση πίσω από την τηλεόραση και πάνω από τον έντυπο Τύπο

Αθλητικογραφικές μεταγραφές
Ο Γιάννης Διακογιάννης ετοιμάζεται να πιάσει από τον Ιανουάριο δουλειά στην ΕΞΕΔΡΑ, την ώρα που ο Φίλιππος Συρίγος ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Sportday. Οι φήμες θέλουν τις αθλητικές εφημερίδες να έχουν ξεκινήσει ένα μεταγραφικό παζάρι για τη νέα χρονιά, αλλά όσο μένουν φήμες δεν δίνουμε (μεγάλη) βάση.

Τριπλ Νταμπλ προσκλήσεις
Την Κυριακή 14.00 με 15.00 το μεσημέρι η μπασκετική εκπομπή του Arrena FM “Τριπλ Νταμπλ”, θα μοιράσει προσκλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς, αυτά της 12ης αγωνιστικής.

Αιωνία τους η μνήμη
Δείτε εδώ μια αρκετά πλήρη ενημερωμένη λίστα με τους σημαντικότερους θανάτους του 2008.

Το ίντερνετ κατακτά την Αμερική
Το 2008 ήταν  η πρώτη χρονιά κατά την οποία η ενήμερωση από το διαδίκτυο πέρασε στη δεύτερη θέση πίσω από την τηλεόραση και πάνω από τον έντυπο Τύπο. Φαίνεται πως οι καιροί στο Αμέρικα αλλάζουν, οπότε ας προετοιμαστούμε κι εμείς σιγά σιγά. Συνήθως έτσι δεν πάει;

Οι 30 αξέχαστες γυμνές σκηνές
To Εntertainment Weekly επέλεξε τις 30 αξέχαστες γυμνές σκηνές του σινεμά. Σινεμά και γυμνό είναι από τις ειδικότητές μας.

Έκαστος στο είδος του
Κι αφού πιάσαμε το “ακατάλληλο” υλικό, να μην ξεχάσουμε να κάνουμε μια ειδική μνεία στο αφιέρωμα του SPORT 24 με τίτλο Merry (Sexy) Christmas . Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σε ένα one man (με πολλές women) show.

Το SPORT 24 απέκτησε έναν ακόμη παντρεμένο
Ο “δικός μας” Κώστας Σωτηρίου αντάλλαξε αιώνιους όρκους με την αγαπημένη του Στέλλα και το SPORT 24 έδωσε το παρών στο γλέντι (σιγά μην δεν το έδινε). Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον  και φυσικά πολλούς απογόνους.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το Τοπίο στην Ομίχλη.

Η φωτό της ημέρας
Το εξώφυλλο του Vanity Fair με την Τίνα Φέι. Ένας δικός μας άνθρωπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα