Αντί για ανασκόπηση

default image

Στα Media* θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε και να ποστάρουμε θέματα που σας κλέβουν ένα χαμόγελο και να αποφεύγουμε τα κακά μαντάτα που ούτως ή άλλως είναι παντού.

Δύσκολη χρονιά το 2011. Tο 2012 θα είναι ασφαλώς χειρότερο. Πολλές οι απολύσεις στα μίντια και οι μειώσεις μισθών, βαρύ το κλίμα, γκρίνια, μιζέρια και απελπισία.

Τεράστιο το πρόβλημα και το αδιέξοδο για τους εργαζόμενους σε μεγάλα και παραδοσιακά μαγαζιά όπως είναι αυτά του Alter και της Ελευθεροτυπίας. Αμέτρητοι οι άνεργοι σε όλο το φάσμα των μίντια που δεν βλέπουν φως.

Θολό το μέλλον και αβέβαιο.

Μπορείτε να δείτε την  περσινή ανασκόπηση και απλά να την πολλαπλασιάσετε σε αρνητικότητα.
Από την άλλη βέβαια, οκ κλάψε για το γάλα που χύθηκε αλλά μετά βρες τη δύναμη να συνεχίσεις. Να πας παρακάτω. Κλισέ αλλά έτσι είναι. Πρόβλημα σου. Βρες τη δύναμη. Ή το κάνεις ή σε καταπίνει ο δεινόσαυρος.

Τώρα σχετικά με την τηλεόραση δεν είναι να μπαίνεις και σε πολλές λεπτομέρειες. Άλλαξε ζώνη η Μενεγάκη, τέλειωσε το Μυστικά της Εδέμ, μικρά παιδιά μαγειρεύουν, κάποιοι ανακάλυψαν το χορό στον πάγο κλπ. Το ζουμί είναι πως η τηλεόραση μας έγινε φτωχότερη, μικρότερη και χειρότερη. Η απέραντη βαρεμάρα.

Όπως δηλαδή κάθε χρόνο, καμία έκπληξη. Να ψάχνεις με το στανιό να βρεις κάτι να δεις και να μην βρίσκεις ποτέ καλύτερο από αυτά που έχεις κατεβάσει  στο ίντερνετ.

Τα περιοδικά συνέχισαν το δύσκολο δρόμο τους χάνοντας πλήθος αναγνωστών (αλλά και διαφημιστικού μπάτζετ), μια και δεν βρήκαν κάτι νέο να προσφέρουν (εκτός βέβαια από τα δωράκια στο νάιλον).

Το ραδιόφωνο μπορεί και κρύβει τα προβλήματα του. Ακούς τη μουσική. Μειώνονται οι παραγωγοί, όλο και υπερισχύει η playlist, όμως πάντα ακούς τη μουσική.
Οι εφημερίδες κρατήθηκαν με νύχια και με δόντια. Το 2012 θα μειωθεί κι άλλο ο αριθμός τους. Τελειώσαν και τα δάνεια από τις τράπεζες οπότε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Όσο αφορά τα του οίκου μας, χαρήκαμε με τα  ”δικά μας” NBA και UFC, με το λανσάρισμα του ΟΝΕΜΑΝ, τη νέα φοβερή ζωντανή κάλυψη των αγώνων στο Match Center και με το πλήθος συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δημοσιογράφων μας και των αναγνωστών μας.

Μη χάσετε την ανασκόπηση από το Α ως το Ω του SPORT 24, αλλά και τις ευχές για τη νέα χρονιά.
Δείτε πως έζησε τη χρονιά το NEWS 247 και μερικές αξέχαστες ατάκες.

Στα Media* θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε και να ποστάρουμε θέματα που σας κλέβουν ένα χαμόγελο και να αποφεύγουμε τα κακά μαντάτα που ούτως ή άλλως είναι παντού.

Καλή χρονιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα